Sanna Guidetti om beslutet med John: "Äntligen"

Sanna Guidetti om beslutet med John: "Äntligen"
Under förra året gjorde Sanna och John Guidetti en stor livsförändring. - Foto: STELLA Pictures/Magnus Liljegren, Skärmdump/TV4/Efter fem
Dela på Pinterest
​Tidigare i år fattade familjen Guidetti ett stort livsavgörande beslut – ett beslut som var mycket efterlängtat från Sannas håll.

Influencern Sanna Guidetti, tidigare Dahlström, och fotbollsspelaren John Guidetti har varit ett par sedan de var tonåringar. Idag har de två barn ihop, Nellie och Mason, och är gifta sedan 2019. 

"Äntligen"

Familjen har levt utomlands i många år, men nu har de nyligen gjort en stor livsförändring. Familjen har nämligen flyttat hem till Sverige, något paret Guidetti berättar om i ett avsnitt av "Efter fem". 

– Äntligen säger jag, utbrister Sanna Guidetti när programledaren Tilde de Paula tar upp den stora hemflytten.

– Jag har bott utomlands i elva år tillsammans med John och följt hans karriär. Det kändes väldigt skönt att landa i Sverige och ha anhöriga och vänner för en gångs skull. Riktiga vänner, poängterar Sanna och förklarar att åren utomlands har gått bra men att det varit "väldigt ensamt". 

Bor i ett hus i Nacka

Nu är familjen fast bosatta i Nacka, Stockholm. Där bor de i ett villa på 400 kvadratmeter. Här kan du läsa mer om huset och vad det kostade.