Därför vill Bianca Ingrosso ge bort sin gamla lägenhet: "Släppa taget"

Bianca Ingrosso vill ge bort sin gamla lägenhet. - Foto: Instagram och STELLA Pictures.
Dela på Pinterest
När Bianca Ingrosso flyttar in i sin nya lyxlägenhet, lämnar hon en annan lyxig bostad. Efter flytten ämnar hon att ge bort den gamla lägenheten, nu berättar hon varför.

Hösten 2021 köpte Bianca Ingrosso sin drömlägenhet. En 300 kvadratmeter stor lya med en takhöjd på tre meter, klassiskt fiskbensparkett och en kakelugn. En lyxig bostad belägen på Östermalm i Stockholm. 

Bianca äger numera två lägenheter i centrala Stockholm, båda med eleganta kakelugnar. På Instagram berättar hon nu att hon vill ge bort den gamla lägenheten – istället för att sälja den. 

Så mycket kostade Biancas nya lägenhet

Den nya lägenheten var ingen billig historia. I en Youtube-video avslöjar Bianca att den nya lägenheten kostade över 40 miljoner kronor. 

– Det är det här jag jobbade för. Jag har sagt att allting jag gör är för att jag ska kunna vara världens bästa mamma och ge dem den bästa, tryggaste mamman i den mest trygga miljön. Jag har alltid tänkt att det jag lägger pengar på är mitt hem, min borg där min familj kan vara the happy little family, säger hon i videon. 

Läs mer: Så mycket kostade Bianca Ingrosso nya lägenhet

Då går flyttlasset

Innan Bianca flyttar in i den nya lägenheten ska den renoveras. Planen var att hon skulle flytta in i slutet av 2022, men så blev inte fallet. På sociala medier berättar hon om den försenade flytten. 

"Jag bytte team efter cirka tio månader och började om på nytt med allt. Men jag har ingen stress. Denna lägenhet ska vagga i en fin energi och det är nog menat att det ska ta tid", skriver Bianca i en händelse på Instagram. 

Därför vill Bianca inte sälja lägenheten hon bor i nu

Lägenheten som Ingrosso bor i nu hade även den en dyr prislapp. Precis som den nya lägenheten, är det gamla boendet belägen på Östermalm och köptes för ungefär nio miljoner kronor. Bianca gjorde en omfattande renovering och berättade att hon aldrig känt sig så hemma som i den lägenheten. 

– Jag har verkligen gått all in i den här lägenheten och det har inte varit billigt, sa hon om den gamla lägenheten i en video på Youtube. 

Vad händer då med hennes nuvarande lägenhet när hon flyttar in i sin nyköpta lya? Den kommer nämligen inte att säljas, Bianca har en annan plan i kikaren. 

"Jag tänker att någon av mina bröder kanske kan få bor där sen. Min dröm är att kunna ge en till Theo när han fyller 18. Så har jag honom nära och kan vara en jobbig storasyster som alltid är ett stenkast bort haha", skrev Bianca på en händelse på Instagram.