Så mycket kostade Bianca Ingrossos nya lägenhet

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen vill bilda familj i den nya lägenheten. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund.
Dela på Pinterest
I Bianca Ingrossos senaste YouTube-video berättar hon hur mycket hennes nya lägenhet kostade. Siffran får oss att häpna! Läs hur mycket den kostade nedan!

Bianca Ingrosso, 27,  köpte sin drömlägenheten hösten förra året. Lägenheten ska vara 300 kvadratmeter stor och belägen på Östermalm i Stockholm. Den här lägenheten ska enligt Bianca vara den plats som hon och pojkvännen Philipe Cohen, 28, vill bilda familj på. Flyttlasset går i sommar, då lägenheten ska renoveras.

Bianca Ingrossos lägenhet kostade över 40 miljoner kronor

I Biancas senaste YouTube-video får tittarna följa med när hon berättar om alla de fördomar andra har om henne. Hon får fråga om hur mycket hennes nya lägenhet kostade. 

– Den här vet jag inte om jag ska ta bort eller inte. Men att din lägenhet kostade mer än 40 miljoner kronor. Och det gjorde den. Den kostade ganska mycket mer, säger Bianca. 

Bianca Ingrosso fortsätter även med att berätta hur hårt hon har jobbat för att kunna köpa lägenheten och att det ska bli en trygg plats för henne och Philipe. 

 Det är värt det, det är värt det, det är värt det. Det är det här jag jobbade för. Jag har sagt att allting jag gör är för att jag ska kunna vara världens bästa mamma och ge dem den bästa, tryggaste mamman i den mest trygga miljön. Jag har alltid tänkt att det jag lägger pengar på är mitt hem, min borg där min familj kan vara the happy little family, säger hon i videon. 

Bianca Ingrosso vill ge sig själv en klapp på axeln

Bianca berättar att hon har väldigt dåligt självförtroende och har svårt att känna sig stolt över de saker hon åstadkommit. Men efter lägenhetsköpet förklarar hon att hon för en gångs skull är nöjd över sitt hårda arbete och vill ge sig själv en klapp på axeln. 

– Jag är väldigt stolt att jag har köpt mig mitt familjehem och jag ser det som en otrolig investering, säger Bianca Ingrosso.

Se videon nedan! 

Läs mer: 

Lojsan Wallin: "Fick klamydia"

Klä dig som Bianca Ingrosso – med tre enkla outfits