Programledaren om Benjamin Ingrossos sexuella umgänge med äldre kvinna

Programledaren om Benjamin Ingrossos sexuella umgänge med äldre kvinna
Sofia Wistam misstänker att hon råkat avslöja att Benjamin Ingrosso legat med en äldre kvinna. - Foto: Fredrik Sandberg/TT, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
När Benjamin Ingrosso höll ett tal på sin mammas fest avslöjade han att han varit intim med en äldre kvinna – något som programledaren Sofia Wistam tog upp i ett avsnitt av hennes och Pernilla Wahlgrens podcast.

I ett avsnitt av podcasten "Wahlgren och Wistam" pratar podduon Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam om par med stor åldersskillnad och kommer då in på en händelse som Benjamin Ingrosso avslöjade under ett tal på en privat fest som nyligen hölls för Pernilla. 

Sofia Wistams ord om Benjamins Ingrossos umgänge med äldre kvinna

I talet ska Ingrosso ha nämnt en incident där han ska ha gått hem med en äldre kvinna, berättar Sofia Wistam i tron om att Pernilla Wahlgren tagit upp innehållet i talet i ett tidigare avsnitt. Men plötsligt avbryter Wistam sig själv och misstänker att hon försagt sig:

– Eller pratade vi om det? Det kanske vi inte pratade om, utbrister programledaren lite nervöst. 

Pernilla Wahlgren lugnar då sin poddkollega och påpekar att de visst pratat om det tidigare, men väljer därefter att inte gå in närmare på händelsen. 

Benjamin obekväm efter Bianca Ingrossos fråga

Men faktum är att Benjamin Ingrosso gett hintar om denna händelse tidigare. När han gästade Bianca Ingrossos talkshow "Bianca" fick han nämligen frågan om hur gammal den äldsta kvinnan han varit med är, och blir då märkbart obekväm och börjar skratta. 

Benjamin Ingrosso blir märkbart obekväm när han får frågan om hur gammal den äldsta kvinnan han legat med är. Foto: Skärmdump/Youtube/discovery+

– Alla vi som vet vet, säger Bianca skrattandes.

Men istället för att svara på frågan väljer Benjamin, enligt frågelekens spelregler, att ta en tugga av något som han verkligen inte tycker om och tittarna blir således lämnade utan ett svar från artisten.