Exets intima avslöjande om Benjamin Ingrosso: "Bra..."

Exets intima avslöjande om Benjamin Ingrosso: "Bra..."
Sedan Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso gjorde slut 2019 har hon inte setts till särskilt mycket i media. Nu dyker hon plötsligt upp i en podcast och avslöjar ett och annat intimt om artisten. - Foto: Johan Valkonen/Stella Pictures, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso är för närvarande relativt tyst om vad som sker i kärlekslivet. Men när artistens ex-flickvän gästar podcasten "Två meter dumheter" dyker ett avslöjande om hans privata upp.

Benjamin Ingrosso är artisten som är mycket hemlighetsfull med allt som handlar i kärlekslivet. En relation som det – trots tystnaden från Ingrosso – pratats mycket om de senaste åren är relationen till den norska modellen och influencern Frøya Winther

Frøya Winther om relationen till Ingrosso

Varken Winther eller Ingrosso har varit särskilt frispråkiga om sin relation. Däremot har åtminstone en av dem givit små glimtar av att det kan pågå – eller har pågått – något slags känslomässigt förhållande dem emellan:

 – Det går väldigt bra. Vi har det bra, har Frøya Winther tidigare sagt under en intervju med norska Dagbladet när hon fått frågan om hur det är mellan henne och Benjamin Ingrosso. 

Från Benjamins håll har det varit relativt tyst om norska Frøya. Däremot har de setts tillsammans på familjen Wahlgren-Ingrossos senaste sommarsemester. De har dessutom setts vara närgångna med varandra på Bianca Ingrossos Youtube-kanal

Benjamin Ingrosso om kärlekslivet

Men under den senare delen av 2022 uttalade sig Benjamin Ingrosso om sitt kärleksliv, och berättade då att det skett något slags avbrott:

– Som en reklam. Paus. Men jag har allt det vackra framför mig, det kommer när det kommer, sa han i en intervju med TV4.

Frøya Winthers nya pojkvän

I början av 2023 stod det klart att någon kärleksrelation mellan Benjamin och Frøya inte längre fanns. Winther har nämligen hittat kärleken på nytt, närmare bestämt i en annan man bosatt i Stockholm. 

Var tillsammans med Linnea Widmark

En av Benjamin Ingrossos tidigare kärleksrelationer som de flesta har koll på är den med Linnea Widmark. Paret gjorde slut 2019, men relationen varade i omkring sex år – det vill säga under tiden Benjamin medverkade – och gjorde succé – i både "Let's Dance" och "Melodifestivalen". 

Under relationens gång syntes Widmark relativt frekvent i media, inte minst på Bianca Ingrossos Youtube-kanal. 

Linnea Widmark, Bianca Ingrosso, Alice Stenlöf och Maja Widmark. Foto: Skärmdump/Youtube/Bianca Ingrosso 

Men strax efter att relationen tog slut 2019 flyttade Linnea Widmark från Stockholm till Costa Rica – något man kan höra om i Benjamin Ingrossos låt "Costa Rica":

"I want to go to Costa Rica, so I can bring back my Linnea", så avslutas låten av Ingrosso. 

Benjamin Ingrossos ex-flickväns privata avslöjande

Och nu är Linnea tillbaka i Stockholm – åtminstone för ett tag. Väl tillbaka i Sverige passar hon på att gästa sin vän Emilio Arayas podcast "Två meter dumheter", som även drivs av Rosanna Charles

I avsnittet berättar hon bland annat om sin tid i Costa Rica och om en destruktiv relation hon var i under sina första år i landet. 

Men hon ställs också inför ett gäng seriösa och mindre seriösa frågor under avsnittets gång. I en av frågorna som Araya ställer till sin gäst dyker plötsligt ex-pojkvännens namn upp: 

– Har Benjamin en bra k*k?

– Men vad är det här för frågor?, utbrister Linnea, men ger sedan ett snabbt och bestämt svar:

– Ja.