Fansen galna efter inläggen på Zara Larsson: "Snälla"

Fansen galna efter inläggen på Zara Larsson: "Snälla"
Zara Larsson har hintat om att hon släpper en ny låt, vilket gjort otåliga fans galna. - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Zara Larsson har under en längre tid hintat om att hon är påväg att släppa en ny låt – något som gjort hennes fans galna.

Den 25-åriga världsartisten Zara Larsson har inte släppt ett album sedan "Poster girl" som kom ut 2021 och hennes senaste låt, som släpptes under 2022, var en version av ABBAs "Lay your love on me". Samma år släppte hon även låten "Words" tillsammans med Alesso

Zara Larsson aktuell med ny låt

Nyligen avslöjade Zara Larsson att hon är påväg att släppa en ny låt, som till hennes fans stora förtret släpps först i slutet av januari. 

På Tiktok har artisten hintat en hel del om låten och släppt lite olika smakprov av låten – smakprov som fått fans från hela världen att bli galna av längtan. 

Fans överöser Zara Larsson med kommentarer 

Under Zara Larssons videos strömmar det in kommentarer från otåliga fans som många av dem önskar att låten, som fått namnet "Can't tame her", ska släppas tidigare än vad som är sagt.

"SNÄLLA BERÄTTA FÖR OSS, kommer singeln släppas den här månaden?", skrev flera fans innan Zara Larsson avslöjade vilket datum låten släpps.

Därefter har Zaras inlägg överösts med otåliga fans:

"Jag kan se mig själv dansa till den just nu. Ge den till mig"

"Släpp låten nu"

"Har väntat hur länge som helst"

"KAN INTE VÄNTA LÄNGRE"

"SÅ EXALTERAD"

"Du har tagit så lång på dig"

"Jag är otålig som fan"

"Jag behöver låten Zara!!"

"Ge mig den jäkla låten"

"Snälla släpp låten tidigare"

"Vi behöver låten" 

Zara Larsson är en av artisterna som uppträder på årets upplaga av P3 Guld den 27 januari, då troligen med sin nya låt "Can't tame her".