Filippa Toremos tuffa besked – bara dagar innan förlossningen: "Totalvändning"

Dagar innan förlossningen berättar Filippa om flyttbeskedet. - Foto: Youtube och Instagram.
Dela på Pinterest
Gravida Filippa Toremo närmar sig förlossning. Nu berättar hon om det tunga beskedet att hon behöver flytta från sin bostad.

Influencern Filippa Toremo väntar sitt första barn. Hon berättade om den oväntade graviditeten i en öppenhjärtlig video på Instagram. Hon nämnde bland annat att hon fick beskedet så sent som i graviditetsvecka 23 och att skaffa barn inte har varit en självklarhet för henne. 

– För mig har det aldrig varit självklart att bli med barn. Och att då helt plötsligt få reda på att 'du har ett barn i magen och ska föda om fyra månader', är en helt overklig känsla, sa Filippa i videon. 

Väntar en pojke

Filippa har varit öppen med graviditeten och låtit sina följare få ta del av utvalda ögonblick i hennes vardag. Tidigare i år valde hon att även avslöja bebisens kön, i magen ligger nämligen en liten pojke. 

På Instagram delade hon en video på gravidmagen med bildtexten: 

"Det är du och jag lillkillen".

Läs mer: Filippa Toremo avslöjar könet på bebisen: "Det är du och jag"

Flyttbeskedet veckor innan förlossningen

Men bara dagar innan det beräknade förlossningsdatumet kommer Filippa med det tunga beskedet att hon behöver flytta från sin lägenhet. På Youtube talar hon ut om situationen och att bostaden börjar bli för liten. 

– Jag får lite klaustrofobi här inne. Det är ganska litet, men alltså det funkar för nu, men jag måste ju verkligen flytta sen, säger hon och fortsätter:

– tänk hur mitt liv var innan och sen fick det en totalvändning och blev gravid och ni vet allt sånt där. Så jag orkar verkligen inte med det, men det funkar, men jag måste verkligen flytta för det är verkligen lite panik.

Men det är med vemod som flytten kommer på tal. I videon förklarar Filippa även att tycker om sin nuvarande lägenhet väldigt mycket, men att de nya bebisprylarna tar upp stora delar av ytan. 

– Den är så fin och jag älskar den, den ligger så centralt och bra. Men det är ju för litet, det kan inte stå en massa möbler här mitt i allt, säger hon. 

Vi önskar dig lycka till Filippa!