Därför känner du igen tvillingarna Michel och Manuel i "Love island Sverige"

Tvillingarna Michel och Manuel Bergman i "Love island Sverige" 2023.
Michel och Manuel Bergman har setts flera miljoner gånger på Tiktok. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Två nya deltagare kliver in i "Love island Sverige" för att hitta den stora kärleken. Det är 18-åriga tvillingarna Michel och Manuel och kanske känner du igen dem, de är nämligen inte helt okända.

Årets säsong av dejtingprogrammet "Love island Sverige" har rivstartat och i veckan fick deltagarna sällskap av ett tvillingpar som söker kärleken. Det är bröderna Manuel Bergman, 18 och Michel Bergman, 18, som flyttat in i lyxvillan i Dominikanska republiken. 

Och kanske känner du igen tvillingarna, de är nämligen inte helt okända. 

Det är Michel och Manuel Bergman kända för

Manuel och Michel är blotta 18 år gamla, snart 19, och gick ut gymnasiet för mindre än ett år sedan. Trots det har de hunnit med en hel del i sitt liv. Tvillingarna är nämligen modeller, har spelat fotboll på hög nivå och har en hel del följare på sociala medier. 

På Instagram har Manuel närmare 18 400 följare och Michel 21 100 följare, på Tiktok delar tvillingarna på ett konto med över 150 900 följare och deras videos har setts av flera miljoner tittare. 

Läs mer: Därför känner du igen Adrian Podde i Love island 2023

Foto: TV4.

En annan välkänd deltagare i "Love island Sverige"

Tvillingarna Manuel och Michel är inte de enda deltagarna som har en offentlig karriär innan de klev in i programmet. Även Nicci Hernestig, 23, har en del följare på sociala medier och under hösten 2022 var hon en av deltagarna i dokusåpan "Paradise".  

Läs mer: Därför känner du igen Nicci Hernestig i Love island 2023