Bianca Ingrossos video får följarna att spekulera: "Vem är..."

Bianca Ingrossos video får följarna att spekulera: "Vem är..."
Bianca Ingrosso har både trogna, nyfikna och observanta följare på sociala medier. - Foto: STELLA Pictures, STELLA Pictures / Splash News
Dela på Pinterest
Bianca Ingrossos följare är både trogna och observanta, något man kan lägga märke till om man spanar in vad som försiggår på influencerns Tiktok.

Bianca Ingrosso är ständigt aktuell på ett eller annat sätt. Hon syns i allt från sin egen talkshow "Bianca", och "Wahlgrens värld", till sina egna sociala medie-plattformar som Instagram och Youtube. 

Sedan en tid tillbaka är hon även aktiv på Tiktok, där hon ofta publicerar mer eller mindre korta videoklipp. Där har hon över 200 000 följare som engagerar sig både genom att skicka iväg gillamarkeringar och kommentarer – och de är inte sena på att upptäcka något nytt hos influencern. 

Under flera av Biancas senaste Tiktok-videos har följare börjat spekulera i vad hennes halsband har för betydelse. På det tunna halsbandet syns nämligen ett elegant litet "A" hängandes, något som fått följarna att fundera.

Så vem i Bianca Ingrossos liv kan halsbandet symbolisera egentligen? Av namnens första bokstav att döma verkar halsbandet inte stå för influencerns närmsta familj, det vill säga Theo, Benjamin, Oliver, Pernilla och Emilio. Inte heller hennes närmsta vänner Lovisa Worge och Lucas Feola börjar på A. 

Ja, listan kan göras lång med personer som Bianca Ingrosso har i sitt liv. Men det är ett namn som nämns återkommande gånger som svar på frågan kring det mystiska A:et. 

Det är inget mindre än namnet Ani, det vill säga namnet på det smyckesvarumärke som Bianca driver tillsammans med Lovisa och Lucas, som tas upp av följarna. 

Och visst kan det vara så, att Bianca Ingrosso bär ett smycke från Ani, som symboliserar just Ani. Om så är fallet eller inte, eller om bokstaven står för någon helt annan – kanske någon ny betydelsefull person i hennes liv – vet bara Bianca.