Farmen-Karins känslosamma ord om livet efter skilsmässan: "Ville inte leva mer"

Farmen-Karins känslosamma ord om livet efter skilsmässan: "Ville inte leva mer"
Karin Kollberg valde att hoppa av "Farmen" 2023. - Foto: Foto: TV4 och Jakob Dahlström/TV4.
Dela på Pinterest
Karin Kollberg, en av deltagarna som varit med i årets säsong av "Farmen", berättar om den stora livsstilsförändringen hon gjorde innan sin medverkan i tv-programmet.

Karin Kollberg blev snabbt en favorit bland tv-tittarna när hon gjorde entré i årets säsong av "Farmen". Men på grund av en del bråk och annat drama under inspelningen valde hon till slut att självmant lämna programmet. 

"Jag är tacksam över att jag valde hoppa av, nu kan jag med stolthet visa mina barn att man äger sina val. Att man väljer vilken person man vill vara", skrev Karin Kollberg på Instagram efter att avhoppet tv-sänts.

Farmen-Karin: "Nyskild, beroende av tabletter och djupt deprimerad"

I ett tidigare inlägg på Instagram har "Farmen"-Karin berättat att anledningen till att hon ville vara med i "Farmen" var för att hon ville bli hörd och inspirera andra. Hon gick nämligen igenom en stor livsstilsförändring en tid innan hon medverkade i tv. Förändringen skedde strax efter hennes skilsmässa som skedde för omkring fyra år sedan:

"För fyra år sedan var jag överviktig och det räknades till och med som fetma. Jag var nyskild, beroende av tabletter, djupt deprimerad och ville inte leva mer. Eller de var nog mer att jag faktiskt inte orkade må dåligt mer", skriver Karin Kollberg i ett känslomässigt inlägg på sin Instagram.