Karin Kollberg avslöjar oväntade knepet i Farmen: "Var lite nojig"

Tvådelad bild på Karin Kollberg från Farmen 2023.
Karin Kollberg berättar om den oväntade skönhetsknepet hon använde sig av i "Farmen" 2023. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Karin Kollberg är en av deltagarna i "Farmen" 2023. Nu berättar hon om den oväntade hushållsprodukten hon använda i håret under inspelningen av programmet.

Det har varit en händelserik inledning av "Farmen" 2023 med tuffa uppdrag och spännande kamper i tinget. I programmet testas inte bara deltagarnas kunskaper inom lantbruk, utan även deras sociala egenskaper gentemot varandra.

En person som snabbt blivit en omtyckt deltagare är frisören Karin Kollberg från Göteborg. I veckan blev hon utvalt till storbonde, en roll hon verkar trivas bra i. 

– Jag upptäckte en ny sida hos mig själv, det var inga problem överhuvudtaget. Jag bara stod och lyssnade och allting bara föll på plats , säger Karin som rollen som storbonde i programmet. 

Läs mer: "Farmen"-Cias bebislycka: "Nästan overkligt"

Karins okända skönhetsknep i "Farmen"

I "Farmen" lever deltagarna utan varken moderniteter eller bekvämligheter. Men i en intervju med Modette avslöjar nu frisören Karin den oväntade produkten som hon använde i håret under inspelningen av programmet. 

– Mjöl funkar jättebra som torrschampo. Dels suger de upp fett, sedan suddar det även ut utväxten lite, perfekt för oss som hänger på en farm, säger hon till Modette och fortsätter:

– Men jag måste erkänna att jag var lite nojig när det regnade och ville gärna inte gå ut för jag visste ju att det blir deg i håret då och det hade jag ju aldrig fått ut. 

Hjälpte du några andra deltagare med håret?

– Jag flätade inbakad fläta på Viktor (Bergström) och hjälpte Julia (Joelsson Boänges) med sitt hår innan pressfotograferingen två veckor in i spelet. 

På sin Instagram berättar Karin att hennes hår stylas bäst när det är så imperfekt som möjligt. 

– Stå ut åt alla håll och kanter. Asså jag är bäst typ när jag bara går upp och inte gör någonting med håret, då är jag som bäst, säger Kollberg i en frågestund på Instagram.

Läs mer: Avgörande beslutet för Farmen-profilen: "Kände en natt att..."