Beskedet: Då slutar Pernilla Wahlgren med "Wahlgrens värld"

Beskedet: Då slutar Pernilla Wahlgren med "Wahlgrens värld"
Pernilla Wahlgren berättar hur länge hon tänker fortsätta med "Wahlgrens värld". - Foto: STELLA Pictures, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren drog igång "Wahlgrens värld" tillsammans, men efter tio säsonger tackade Ingrosso för sig. Nu berättar Wahlgren hur länge hon tänker fortsätta med realityserien.

Efter fem år som realityprofil i det succéartade programmet "Wahlgrens värld" tackade Bianca Ingrosso för sig. I ett känslosamt inlägg på Instagram uttryckte Ingrosso sina känslor kring uppbrottet:

"Wahlgrens Värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag", skrev hon då.

Men trots att Bianca Ingrossos inte längre är en permanent del av "Wahlgrens värld" går programmet som tåget. Det har till och med blivit dags för premiären av realityseriens trettonde säsong – en säsong fylld av flyttar, kärlek och dramatik. 

Pernilla Wahlgren: Så länge kommer jag fortsätta med "Wahlgrens värld"

I samband med premiären besökte realityseriens huvudperson Pernilla Wahlgren "Nyhetsmorgon" där hon bland annat berättade att hon känner sig "som gjord för reality".

Men hur länge kommer Wahlgren fortsätta med "Wahlgrens värld"? Den frågan svarade reality-stjärnan på under besöket i morgonprogrammet:

– Jag har ju sagt att jag håller på så länge jag tycker det är kul, så länge alla andra runt omkring tycker det är kul och så länge tv-tittarna tycker det är kul.

Tittarna verkar helt enkelt kunna vänta sig fler säsonger av "Wahlgrens värld"!