Pernilla Wahlgren kommenterar Ingrossos kusingifte: "Inte att rekommendera"

Pernilla Wahlgren kommenterar Ingrossos kusingifte: "Inte att rekommendera"
Pernilla Wahlgren berättar om vad hon tycker om kusingifte. Emilio Ingrossos föräldrar, det vill säga Benjamin och Bianca Ingrossos farmor och farfar, är kusiner. - Foto: Stina Stjernkvist/TT, STELLA PICTURES
Dela på Pinterest
Bianca och Benjamin Ingrossos farmor och farfar är gifta – och kusiner. Nu berättar syskonparets mamma vad hon tycker om kusingifte.

Den ständigt aktuella Pernilla Wahlgren kan just nu ses på scen som karaktären "Tingeling" i föreställningen "Peter Pan går åt helvete". Dessutom är det snart dags för premiären av "Wahlgrens värld" säsong 13, och som om det inte vore nog kommer vi även kunna se henne i SVT:s "Allsång på Skansen" framöver. Om du vill ha ännu mer Pernilla Wahlgren i ditt liv är det bara att ratta in podcasten "Wahlgren och Wistam" – en podcast som mångsysslaren har med Sofia Wistam. Podcasten släpper ett nytt avsnitt varje vecka, närmare bestämt på söndagar. 

I ett avsnitt av podcasten pratar podduon om kärlekspar som genom släktforskning insett att de faktiskt är släkt, och kommer då osökt in på kusingifte – något som familjen Ingrosso är bekanta med.

Benjamin och Bianca Ingrossos farmor och farfar är kusiner

Benjamin och Bianca Ingrossos farmor och farfar, det vill säga Emilio Ingrossos föräldrar, är nämligen kusiner. Kusingiftet har bland annat tagits upp i Benjamin Ingrossos matlagningsprogram "Benjamins", där kusin- och kärleksparet Carmine och Carmina Ingrosso även varit på besök. 

Pernilla Wahlgren om kusingifte

I podcasten avslöjar Pernilla Wahlgren vad hon tycker om kusingifte:

– Min ex-mans mamma och pappa är kusiner, säger Pernilla i avsnittet och avbryts sedan av Sofia Wistam:

 – Det kanske inte är att rekommendera, men det är inte olagligt. 

– Jag säger som Thomas Ledin: Det är inte att rekommendera, säger Wahlgren avslutningsvis.

Benjamin och Bianca Ingrossos farfar och farmor, Carmine och Carmina Ingrosso. Arkivbild från 1993. Foto: TONI SICA/TT