Gunilla Perssons pik till Julia Franzén under bilden: "Glöm inte..."

Gunilla Perssons pik till Julia Franzén under bilden: "Glöm inte..."
Hollywood-frun Gunilla Persson påminner Bachelorette-profilen Julia Franzén om ett och annat. - Foto: Duygu Getiren/TT, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Hollywood-frun Gunilla Persson ger sig in i Julia Franzéns kommentarsfält och uttalar sig om ett och annat. Läs mer här!

Bachelorette-profilen och den numera programledaren Julia Franzén är allt som oftast mycket aktiv på sociala medier och bjuder mer än gärna in sina följare för diskussion kring olika saker och ting som sker i livet. En person i Franzéns liv som även han är med på det tåget är Bingo Rimér, som precis som sin flickvän inte är blyg för att dela med sig av allt mellan himmel och jord. 

Bingo Rimér delar bild på Julia Franzén hos gynekologen

Det har varit allt från fertilitetstester, toalettbesök och inte att förglömma: ett och annat gynekologbesök som det publicerats bilder från på Instagram.

Att dela med sig av bilder från gynstolen var det dock en del följare som ifrågasatte:

"Min första tanke när jag såg bilden var att Julia ser mycket obekväm och besvärad ut över att du tar en bild mitt i undersökningen. Enbart undersökningen i sig är ju för oss kvinnor hyfsat känslig och att sedan även bli fotograferad och även utlagd på Instagram är ju iaf definitivt inte vad jag hade önskat."

"Allt för några likes eller för att provocera."

"Är du go i huvudet? Vem tar ens en sån här bild på sin tjej och lägger upp offentligt."


Bingo försvarade bilden genom att berätta att han aldrig hade lagt ut bilden på sociala medier om det inte var så att Julia var okej med det.  

Julia Franzéns tatueringstankar delar följarna i två läger

Öppenheten och viljan att följarna ska vara delaktiga och engagera sig fortsätter på parets sociala medier, om än inte på ett lite mer sofistikerat sätt. 

Ett bra exempel på det är ett av Julia Franzéns senaste inlägg, där följarna har varit minst sagt engagerade i en fråga som Bachelorette-profilen gärna vill ha svar på. 

Den stora frågan lyder: Ska hon tatuera in Bingo Rimérs namn på sin kropp eller inte? 

Många kommenterar ett klart och tydligt "nej", medans vissa ändå tycker att det låter som en bra idé att tatuera in sin pojkväns namn. En av de som anser att det är en riktigt bra idé är Bingo själv:

"Jag tycker helt ärligt att du ska skriva ”Nu fick du Bingo” innanför blygdläpparna. Tror det skulle bli ett uppskattat party-trick", kommenterar Bingo Rimér - en kommentar som eventuellt anspelar på en annan tatuering som Franzén tar upp i inlägget, nämligen den hon har innanför underläppen.

Gunilla Perssons kommenterar Julia Franzéns tatuering

På en bild i inlägget visar hon upp läpp-tatueringen med texten "Hollywood princess" – en text som får ingen mindre än Gunilla Persson att rycka in för att göra sin röst hörd.


"Glöm inte vem som är prinsessa av Hollywood. Drottning av Hollywood"

Exakt vad Gunilla Perssons vill poängtera med kommentaren är det bara hon som vet, men man skulle kunna ana att hon vill framhäva det faktum att det är hon själv som sitter på "Hollywood-tronen", och ingen annan.