Bianca Ingrosso avslöjar – det blir hennes nästa utseendeförändring

Bianca Ingrosso har sedan några år tillbaka varit öppen med de ingrepp och operationer hon gjort. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har sedan några år tillbaka varit öppen med att hon gör olika ingrepp för att förändra sitt utseende. Nu berättar hon vad hon tänker göra härnäst.

Bianca Ingrossos olika ingrepp och operationer

Bianca Ingrosso har sedan en några år tillbaka varit öppen med vilka olika ingrepp hon gör för att förändra sitt utseende. Det har varit fillers i läppar, kinder och under ögonen. Botox i pannan samt en bröstoperation som ägde rum i fjol. 

Men visst är det så, att oavsett om man genomgår olika ingrepp eller ej så förändras ens utseende i takt med att åren går. Och ibland krävs det inte att man ska lägga sig på operationsbordet för att en stor utseendeförändring ska ske. 

Ingrossos plan på ny utseendeförändring

Under torsdagen publicerade Bianca Ingrosso en Instagram Story där hon frågade sina följare om det kanske inte var dags för henne att göra ett besök hos frisören för att göra det stora klippet. 

"Blev lite peppad på att klippa av allt mitt hår?", skriver hon till bilden där hon syns posera framför en spegel med sitt hår innanför jackkragen. 

Dagen därpå postade influencerdrottningen ännu en spegelselfie på sig själv där hon än en gång placerat håret under jackan. Den här gången berättar hon att hon troligen kommit fram till ett beslut gällande sitt hår:

"Okej så jag tror att jag bestämt mig för att klippa det"

Bianca Ingrosso planerar att klippa håret en bra bit kortare. Foto: Instagram/@biancaingrosso
Bianca Ingrosso planerar att klippa håret en bra bit kortare. Foto: Instagram/@biancaingrosso