Benjamin Ingrosso visar upp lägenheten – för omkring 9 miljoner

Benjamin Ingrosso visar upp lägenheten – för omkring 9 miljoner
Har Benjamin Ingrosso köpt en ny lägenhet för omkring 9 miljoner? Så kan det mycket väl vara. - Foto: Stella Pictures, Wahlgrens värld/discovery+
Dela på Pinterest
Har Benjamin Ingrosso köpt en lägenhet för uppemot 9 miljoner kronor? Av ett av de senaste avsnitten av "Wahlgrens värld" att döma kan det mycket väl vara så.

Bianca Ingrossos lägenhetsturer är ett ständigt uppmärksammat ämne. Under en längre tid bodde hon inte ens i sin nya, stora lägenhet. Det gjorde istället Pernilla och Theo Wahlgren tillsammans med barnaskarans äldsta son, Oliver Ingrosso. Vid tillfället var Wahlgrens nya hus ett pågående – och långt – byggprojekt vilket fick Bianca att erbjuda sin lägenhet som ett tillfälligt boende. 

Benjamin Ingrosso däremot, han har bott i en enrumslägenhet i Stockholms innerstad under en längre tid. Han har dock varit öppen med att han inte spenderat särskilt mycket tid i den lägenheten. Istället har han sovit hos sina vänner Jacob och Melina Criborn. Men nu verkar artisten ha tankarna på ett nytt eget och lite större boende – det visar sig i ett avsnitt av "Wahlgrens värld".

Benjamin Ingrosso på visning i lägenhet för omkring 9 miljoner

I avsnittet går Benjamin Ingrosso på en lägenhetsvisning tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren. Lägenheten, som är på två våningar med en solsäker terrass, gick till försäljning med ett utgångspris på hela 8,8 miljoner.

Strax efter att de tagit sig en rundtur i lägenheten lägger Benjamin ett bud på lägenheten. Artistens första bud landade på 8 650 000 kronor, efter råd från sin vän Melina Criborn.

– Börjar de vara jobbiga, då kör vi, säger Ingrosso i avsnittet och syftar på om de två andra budgivarna lägger bud över hans.


Foto: Skärmdump/Wahlgrens värld/Discovery+
Foto: Skärmdump/Wahlgrens värld/Discovery+


Pernilla Wahlgrens uppskattande ord om lägenheten

Men om det blev några fler bud från Benjamins håll och om han slog till på det stora köpet låter avsnittet vara osagt. Men lägenheten ska i alla fall ha fallit Pernilla i smaken:

– Jag tycker lägenheten är jättecharmig. Jag tycker det är perfekt läge, perfekt storlek. Jag älskar terrassen och älskar utsikten, säger Pernilla Wahlgren i avsnittet.

Avsnittet sänds på Kanal 5 torsdag 9 februari klockan 20:00 samt går att streama på discovery+.