Benjamin Ingrosso tokhyllas efter bilderna från Gaygalan: "Kyssar"

Benjamin Ingrosso tokhyllas efter bilderna från Gaygalan: "Kyssar"
Benjamin Ingrosso hyllas efter sin medverkan på QX Gaygala 2023. - Foto: Foto: Henrik Montgomery/TT
Dela på Pinterest
Både fans Benjamin Ingrossos nära och kära hyllar honom efter sitt deltagande på QX Gaygala som ägde rum tidigare i veckan.

I måndags var det dags. Årets QX-gala gick av stapeln och gay-ikoner som författaren Mian Lodalen och det nyligen separerade paret Mark Levengood och Jonas Gardell var på plats för att festa loss på Cirkus i Stockholm. 

Priser som delades ut på galan var bland annat "Årets scen", "Årets HBTQ" och "Årets bok", varpå Edvin Törnblom vann de två sistnämnda priserna. Han vann även "Årets duo" tillsammans med sin poddkollega Johanna Nordström

Benjamin Ingrosso och Edvin Törnbloms kyss under prisutdelningen

Den som delade ut ett av de priser som Törnblom vann, närmare bestämt priset "Årets HBTQ", var Benjamin Ingrosso – en person som faktiskt vann "Årets hetero" i fjol. 

Väl på scen fick "Årets hetero" 2022 sig en kyss av "Årets HBTQ" 2023 – en kyss som fångades på bild som QX lagt ut på Instagram.

QX nämner också en – eller flera – kyssar i Instagram-inlägget. Kanske är det just kyssen mellan pristagaren Edvin Törnblom och prisutdelaren Benjamin Ingrosso de syftar på? 


Hyllas efter sitt deltagande

Något som också fångades på bild var Benjamin Ingrossos klädsel på galan – en till synes 70-talsinspirerad look som hyllas till skyarna på sociala medier. 

[instagram:CoXsSgcLTXi

I ett inlägg på Instagram där Ingrosso publicerat ett bildspel med bilder på sig själv från galan strömmar det nu in kommentarer från både fans och artistens nära och kära. De snålas inte med komplimanger och eld-emojis, om man säger så! 

Benjamin Ingrosso hyllas av bland andra Bianca och Emilio Ingrosso, Christian Bauer och Carolina Gynning efter sin gala-look! Foto: Instagram/@benjaminingrosso