Blake Livelys och Ryan Reynolds bebislycka

Blake Lively och Ryan Reynolds.
Blake Lively och Ryan Reynolds har sedan tidigare barnen James, Inez och Betty tillsammans. - Foto: STELLA Pictures / Splash News.
Dela på Pinterest
Kändisparet Blake Lively och Ryan Reynolds kan ha blivit föräldrar till sitt fjärde barn. På Instagram visar de upp familjelyckan.

Skådespelarstjärnorna Blake Lively och Ryan Reynolds har varit ett par sedan 2011. Duon träffades på en inspelningen redan 2010, men det var inte förens ett år senare som kärleken började växa fram. I en intervju berättade Reynolds att de gick på en dubbeldejt med varsina partners.

"Hon var på dejt med en annan kille och jag var på dejt med en annan tjej och det var den mest stela dejten för alla iblandade parter eftersom det slog fyrverkerier mellan oss två (Ryan och Blake)", sa Ryan Reynolds till People

Blake Lively och Ryan Reynolds: giftemål och barn

Blake och Ryan gifte sig i september 2012 i South Carolina, USA, genom en hemlig bröllopsceremoni. Paret valde sedan att gifta om sig några år senare, fast på hemmaplan denna gång. Något Ryan berättade i en intervju med Fast Company

I december 2014 välkomnade de sitt första barn till världen, dottern James. I september 2016 fick paret sitt andra barn, dottern Inez. Deras tredje barn kom i oktober 2019, dottern Betty. 

Blake Lively och Ryan Reynolds fjärde barn

Hösten 2022 avslöjade gick paret ut med att de väntade sitt fjärde barn. Blake Lively visade upp gravidmagen på röda mattan av Forbes power women summit. 


Den 12 februari 2023 publicerade Lively en bild på Instagram som indikerade på att paret kan ha fått sitt fjärde barn. I bilden syns Ryan, Ryans mamma och Blake – som inte längre verkar vara gravid.