Bianca Ingrosso pudlar efter piken till influencern: "Daglig ångest"

Bianca Ingrosso pudlar efter piken till influencern: "Daglig ångest"
Bianca Ingrosso känner ånger över den hårda känga hon gav till sin före detta poddkollega Alice Stenlöf. - Foto: Stella Pictures, Skärmdump/Youtube
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf drev tidigare podcasten "Har du sagt A får du säga B" och umgicks då en hel del. Idag syns de mer sällan tillsammans, men en sak som är säker är att de åtminstone pratar om varandra lite då och då – och ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

Det var under hösten 2022 som Bianca Ingrosso gav ifrån sig lite av en syrlig pik till sin vän tillika före detta poddkollega Alice Stenlöf

Piken förekom i en vlogg där Ingrosso svarade på vilka tre saker hon inte skulle kunna leva utan, och uppgav då att kaffe är en sådan sak. I sitt svar gav hon okynneslöst en rejäl känga till Alice Stenlöf.

Bianca Ingrossos pik till Alice Stenlöf

Bianca poängterade då att kaffe är något som "alla" gillar, men att Alice ska ha gjort kaffe till "sin personlighet".

– Kaffe är ju en sak som alla gillar, men jag tycker att det är så kul, och ja detta är en pik till dig Alice, med människor som gör kaffe till hela sin personlighet. Alla gillar kaffe. Verkligen alla gillar kaffe, säger Bianca i vloggen.

Bianca Ingrosso: "Daglig ångest"

Det har gått flera månader sedan videon publicerades, men spåren av att hon eventuellt kan ha sårat sin vän sitter kvar. I en nyligen publicerad vlogg berättar Bianca att hon ofta har ångest över det hon sa om Alice.

– Jag har liksom daglig ångest över att jag drev på Alice bekostnad för att hon romantiserar kaffe. Det är liksom det finaste med henne, att hon romantiserar saker.