Ingrossos starka reaktion efter filmen på Frøya Winther i badrummet

Ingrossos starka reaktion efter filmen på Frøya Winther i badrummet
Frøya Winther väcker stort engagemang, inte minst hos familjen Wahglren-Ingrosso. - Foto: Skärmdump/Instagram/@frejaswinther, Henrik Montgomery/TT
Dela på Pinterest
Hon är modell, influencer, småbarnsamma och Benjamin Ingrossos ryktade flickvän – och mycket troligt en hel del mer bakom kulisserna. Intresset och engagemanget för norska Frøya Winther är stort, och vi förstår varför.

Förra året började spekulationerna kring att artisten Benjamin Ingrosso hade en fling – eller rent ut sagt en relation – med den norska modellen och influencern Frøya Winther. Duon syntes umgås tillsammans på familjen Wahlgren-Ingorssos sommarsemester, men även i Sverige, närmare bestämt i Stockholm, samt i Oslo. 

Men trots att de setts en hel del ihop har varken Frøya eller Benjamin valt att riktigt tala klarspråk kring sin relation. 

När Frøya Winther i november fick frågan om statusen mellan henne och Benjamin Ingrosso svarade hon fnissandes, och som oftast fåordigt: 

– Jag har inte så mycket mer att säga om det. Oavsett hur det är älskar jag alla i familjen.

Benjamin har i sin tur valt att uttala sig ännu mindre om sitt kärleksliv. 

Däremot har Bianca Ingrosso uttalat sig om Frøya. Även det skedde i november förra året.

– Hon är ju en av världens vackraste tjejer och alla vi i familjen älskar henne.

Synts ihop på familjemiddag hos Wahlgren

Dessutom avslöjade hon att hon funkar bra ihop med Pernilla Wahlgren, vilket samtliga inblandade parter gav ett sken av tidigare i januari i år då Frøya Winther syntes tillsammans med Benjamin Ingrosso hemma hos Pernilla Wahlgren. 

En video som publicerades på Instagram visade hur det ryktade kärleksparet umgicks under en mysig familjemiddag mitt i veckan hemma hos Pernilla.

Frøya Winther och Benjamin Ingrosso syns umgås hemma hos Pernilla Wahlgren. Foto: Skärmdump/Instagram

I ytterligare en video som publicerats på Instagram , denna gång av Frøya Winther, syntes Benjamin Ingrosso spela piano samtidigt som Pernilla Wahlgren sjöng en skämtsam låt om Frøya. Även det skedde i januari. 

Benjamin Ingrosso spelar piano och Pernilla Wahlgren sjunger en låt om Frøya Winther. Foto: Skärmdump/Instagram

"Gränsen är officiellt höjd på hur man ska bjuda in mig.", skrev Frøya Winther till videon.

Ingrossos reaktion på videon

Men även om varken Benjamin eller Frøya har valt att inte vara speciellt verbala kring hur det ligger till i deras relation lämnar de åtminstone spår på sociala medier. Förutom ovan nämnda Instagram-videos lämnas det allt som oftast en hel del gillamarkeringar och ibland även kommentarer. 

En som inte snålar med kommentarerna är Bianca Ingrosso, som i regel alltid lämnar en och annan gillamarkering och kommentar under Frøyas Instagram-inlägg. Även Pernilla Wahlgren kan dyka upp ibland, som i en av Winthers senaste inlägg där hon står i sitt badrum och stylar och visar upp sitt långa, tjocka (och otroliga!) hår. 

Pernilla Wahlgren uttrycker sina känslor för Frøya Winther genom att lämna fem emojis med hjärtögon.

Även Bianca Ingrosso kommenterar under videon, och verkar minst sagt tagen av Winthers uppsyn: 

"WOOOOW", skriver hon.

Benjamin Ingrossos vän kommenterar videon på Frøya

Men det är inte bara Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren som gett sig in i Frøyas kommentarsfält. Bland kommentarerna syns nämligen även Björn Formgren, en av Benjamin Ingrosso nära vänner. 

"Förstår ingenting men du är bäst", skriver han och lägger till en röd hjärt-emoji. 

Det är alltså inte bara familjen Wahlgren-Ingrosso som verkar tycka om Benjamins flamma, utan även hans kompisar. 

Visste du att Frøya Winther är småbarnsmamma? 

Den norska influencern är mamma till dottern Olivia som dyker upp lite då och då på sin mammas sociala medier. 

Frøya Winther har tidigare berättat om sin relation till dotterns pappa, och du uttryckt att de har en bra relation idag. Du kan läsa mer om det här.