Efter talkshow-beskedet – Bianca Ingrosso tas bort från rutan

Efter talkshow-beskedet – Bianca Ingrosso tas bort från rutan
Bianca Ingrosso berättar att det väntar en del förändringar för talkshowen "Bianca". - Foto: Fredrik Augustsson/Warner Bros. Discovery, Tim Aro/TT
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso sågs i tv-rutan både fredagar och lördagar under hösten 2022. Nu kommer beskedet att Ingrossos tv-tid kapas.

Det var under hösten 2022 som Bianca Ingrosso gjorde debut som talkshow-programledare. Talkshowen "Bianca" blev en succé och fick därmed en andra säsong, det berättade kanalen förra veckan. Nu kommer beskedet att det skett en del förändringar sedan förra säsongen.

Bianca Ingrosso avslöjar förändringarna i "Bianca" säsong 2

Det är på det officiella Instagram-kontot för talkshowen som Ingrosso berättar att istället för två avsnitt av "Bianca" i veckan kommer det numera bara att sändas ett avsnitt i veckan. Fredagarna och lördagarna, då "Bianca" sändes under hösten, byts nu ut mot söndagar.

Men de som följer kontot verkar, av kommentarerna att döma, inte besvikna över att Bianca inte kommer synas lika mycket varje veckan. De verkar snarare mest vara glada över att programmet gör comeback. 

Premiär för "Bianca" 2023 

"Bianca" säsong 2 har premiär redan den 12 mars, det avslöjade Kanal 5 och Discovery+ i slutet på förra veckan. Nu kommer Bianca Ingrosso med ytterligare ett besked: Den nya säsongen kommer med en hel del förändringar.