Bingo Rimérs dotter Nova inblandad i kända dejtingprogrammet

Bachelor 2022, Bingo Rimér och Nova Rimér.
Julia Franzén avslöjar Nova Rimérs inblandning i dejtingprogrammet "Bachelor". - Foto: Robert Jadenfelt/TV4 och Stella Pictures.
Dela på Pinterest
Det blev tidigare känt att Bingo Rimérs dotter Nova Rimér hade en okänd relation till Phillipe Cohen. Nu avslöjas Novas koppling till populära dejtingprogrammet "Bachelor".

19-åriga mångsysslaren Nova Rimér, dotter till kändisfotografen Bingo Rimér, har många strängar på sin lyra. Nu kommer det fram att hon har ett finger med i spelet i årets säsong av "Bachelor. 

Läs mer: Han är nästa års "Bachelor"

Novas Rimérs relation till Phillipe Cohen

Tidigare i år blev det känt att Nova har en koppling till Bianca Ingrossos ex-pojkvän Phillipe Cohen. Det var Bingo Rimér som avslöjade för Hänt att Nova jobbade extra på Phillipes restaurang "Posto pasta".

Läs mer: Philippe Cohens okända relation till Bingo Rimérs 19-åriga dotter Nova

Nova i "Bachelor" 2023

Förutom jobbet på Phillipe Cohens restaurang, verkar Nova Rimér även jobba i mediebranschen. På sin Instagram ser det nämligen ut som att hon jobbat i produktioner som "Välkommen till Köping" i Discovery plus.

Nu verkar det som att hon adderat ännu ett jobb på sin meritlista. I en "Instagram-live" berättar Bingo Rimérs flickvän Julia Franzén för Hänt att Nova jobbar bakom kameran i ett känt dejtingprogram.

– Bingos dotter Nova är deltagaransvarig för "Bachelor" i år och det spelas in i Mexiko, säger hon i intervjun.

Läs mer: Hon är årets "Bachelorette"

De söker kärleken i "Bachelor"

I årets säsong av dejtingprogrammet "Bachelor" har det presenterats två singlar som längtar efter kärleken. Det är omtyckta tidigare "Bachelorette"-deltagaren Rasmus Allard som gör comeback i framför tv-kameran, men den här gången huvudperson. Den andra "bachelorn" är 33-åriga Stephane Frick.

Läs mer: "Bachelorette"-Rasmus Allard klar för "Bachelor" 2023