Hon är årets "Bachelorette"

Sonja Livbom är årets "Bachelorette" 2023.
28-årige Sonja Livbom är årets "Bachelorette" 2023. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Sonja Livbom söker kärleken som årets "Bachelorette" 2023. I TV4:s "Nyhetsmorgon" berättar hon om sina tankar och förväntningar inför det kommande kärleksäventyret.

Nu står det klart vem som blir årets "Bachelorette" 2023 och därmed tar över stafettpinnen efter Olivia Birgersson, 27. Det är ingen mindre än Sonja Livbom, 28, som kliver in som huvudperson i dejtingprogrammet för att förhoppningsvis träffa sin livs kärlek. 

– Det är toppen att någon pushar mig, behöva åka jorden runt för att deja lite, säger Sonja i "Nyhetsmorgon" om dejtingäventyret.

Olivia Birgersson var "Bachelorette" 2022

Olivia Birgersson var "Bachelorette" 2022. I 19 avsnitt fick tittarna följa hennes resa i att träffa den stora kärleken. Efter veckor av dejtande blev det till slut Adam Berggren som fick Olivias sista ros och duon lämnade inspelningen som ett par. När Modette pratade med Olivia efter sista programmet sänts, avslöjade hon att paret numera bor tillsammans. 

– Vi är fortfarande tillsammans och trivs så bra i varandras sällskap. Man skulle i princip säga att vi typ bor ihop, så det känns skitbra, sa Olivia då till Modette,

Läs mer: "Bachelorette"-Olivias avslöjande om kärleken: "Bor typ ihop"

Vem är Sonja Livbom? 

Årets "Bachelorette" 2023, Sonja Livbom, är 28 år gammal och är uppvuxen i Nacka, Stockholm. Hon arbetar som säljchef och är mer än redo att träffa mannen i hennes liv. När Sonja gästade TV4:s "Nyhetsmorgon" beskrev hon sig själv som en äventyrlig och analytisk tjej.  

– Jag är en äventyrlig, spontan, djup och analytisk själ, säger Sonja i "Nyhetsmorgon". 

Sonja söker en kille som är trygg och kan utrycka sina känslor och behov. 

– Jag letar efter en person som har trygghet och förstår vikten av kommunikation och känner att man kan ge varandra space till att få växa och sätta gränser och utrycka sina behov.

På Instagram var det en peppad Sonja som är redo att starta igång det stora dejtingäventyret. 

"Nu börjar livets äventyr mina vänner, kul vi ska ha", skrev hon. 

Hur söker man till "Bachelorette" 2023?

Det går redan nu att söka till "Bachelorette" 2023 för att dejta Sonja Livbom. 

Här söker du till "Bachelorette" 2023.