Benjamin Ingrossos intima diskussion väcker starka reaktioner: "Sjukaste..."

- Foto: Jonas Ekströmer/TT, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Familjen Wahlgren-Ingrosso har en nära relation till varandra, och ibland går det lite för långt – till och med enligt dem själva.

De som följer familjen Wahlgren-Ingrosso på sociala medier eller i reality-programmet "Wahlgrens värld" är väl medvetna om vilken bra relation de olika familjemedlemmarna har till varandra. Enligt vissa kanske till och med en lite för bra relation. 

Bianca och Benjamin Ingrossos relation ifrågasatt

Nyligen blev Bianca och Benjamin Ingrossos relation ifrågasatt då många följare tyckte att de uppträtt lite för intimt med varandra under en fotografering. Resultatet av fotograferingen blev bilder på syskonparet som en del menade associerade till något "sexigt och "porrigt". Efter att de kritiska kommentarerna började välla in gav Bianca Ingrosso svar på tal kring det hela. Du kan läsa mer om det här.

En annan relation i den kända familjen som till synes verkar vara stark är relationen mellan Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso. I ett avsnitt av "Wahlgrens värld" bevisar de än en gång att de är så pass nära att de kan prata om i princip allt.

Benjamin Ingrossos och Pernilla Wahlgrens intima diskussion

I avsnittet berättar Pernilla Wahlgren att hon tidigare under sin karriär blev erbjuden ett skivkontrakt utomlands, men att hon valde att tacka nej då hon var gravid och kände därför att en utomlandskarriär inte passade in just då.

Anekdoten om skivkontrakten fick Benjamin att börja reflektera och han konstaterade sedan att det ju var bra att hon tackade nej, annars hade syskonen Ingrosso inte funnits. Men detta håller mamma Wahlgren inte med om då hon, till skillnad från Benjamin, inte tror att hur man ser ut och vem man är grundar sig i olika sammansättningar av spermier och ägg. 

– Det hade ju inte varit jag som hade fötts. Det hade ju varit ett annat barn. För den stunden ni låg då ni skaffade mig så var det ju just de spermierna som var jag, säger en märkbart uppspelt Benjamin och tillägger:

– Jag tror till och med att om ni hade legat, och han (red. anm. = Emilio Ingrosso) drog på toa istället för att komma och sen kommer (red. anm. = i Pernilla Wahlgren) då hade det ju inte varit jag.

"Sjukaste jag hört"

Pernilla ifrågasätter då sin son eftersom hon inte förstår sig på det här med att män kan ejakulera flera gånger under ett samlag.

– Men va!, utbrister en till synes obekväm Pernilla och tillägger:

– För det första, en kille kan väl inte komma två gånger under ett samlag.

– Det var det sjukaste jag hört. Att vi ens har det här snacket, säger en generad Benjamin Ingrosso avslutningsvis. 

Avsnittet sänds på Kanal 5 torsdag 2 mars klockan 20:00 samt går att streama på discovery+.