Lovisa Worge – från småstaden till influencer-eliten

Allt om Lovisa Worge
Allt om Lovisa Worge. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Här hittar du allt du vill veta om Lovisa Worge, som gick från att vara Bianca Ingrossos assistent till influencer och entreprenör.

Ett namn många har hållit lite extra koll på de senaste åren är Lovisa Worge. Sedan hon först blev Bianca Ingrossos assistent år 2018 har hennes karriär skenat spikrakt uppåt och idag är hon en av Sveriges största influencers

Från att vara småstadstjej till att platsa bland Sveriges influencer-elit är imponerande – här finns allt annat du inte visste om Lovisa!

Hur gammal är Lovisa Worge?

Lovisa föddes den 14 januari 1997, vilket gör att hon nyligen blivit 26 år gammal. Hon och hennes familj kommer från Norrköping.

Hur lång är Lovisa Worge?

Lovisa är 177 cm lång!

Vem är Lovisa Worges pojkvän?

Lovisa är väldigt noggrann med vad hon delar på sociala medier, men år 2022 fick man reda på att hon är tillsammans med norska Gullek Nilsen och att de träffades första gången på en hemmafest sommaren 2021. 

Lovisa Worges relation till Bianca Ingrosso

När Bianca Ingrosso år 2018 sökte sin fösta assistent var Lovisa en av många tjejer som sökte efter rollen. Den lyckliga blev dock Lovisa och sedan dess har hon och Bianca byggt en stark relation tillsammans. Efter att vara assistent i några år har Lovisa nu tagit steget uppåt i karriären och jobbar istället för Caia Cosmetics. 

Lovisa är idag bästa vän med Bianca och man får ofta se Bianca hylla henne på sociala medier och sin youtube. År 2022 startade de även företaget ANI Jewels ihop som säljer vackra och coola smycken.

Lovisa Worges karriär har bara börjat

Att jobba sig upp från assistent till att ha ett eget företag med Bianca Ingrosso själv, samt en följarskara på 184 000 personer på Instagram visar tydligt att Lovisa Worge är en driftig person. Många menar att detta bara är börjar på hennes karriär och att hon kommer göra stora saker i framtiden. Det hoppas vi få se!

Lovisa Worge – sociala medier

Gör som 184 000 andra människor och följ Lovisa Worge på Instagram under namnet @lovisaworge!