Bianca Ingrosso om pappans hårda känga mot Phillipe Cohen: "Jätteelakt"

Bianca Ingrosso om pappans hårda känga mot Phillipe Cohen: "Jätteelakt"
Bianca Ingrosso berättar att Emilio Ingrosso kontaktat Phillipe Cohen efter deras uppbrott. - Foto: STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso berättar att hennes pappa kontaktat Phillipe Cohen, och Pernilla Wahlgren menar att det kan vara Bianca själv som uppmanat honom till att göra det. Lär mer här!

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gick skilda vägar i fjol. Detta efter omkring åtta år tillsammans. Men nu verkar paret ha gått vidare på varsitt håll. Phillipe ska till exempel nyligen ha varit på dejt med en tjej i centrala Stockholm. Du kan läsa mer om det här. Även Bianca ska vara på dejtingstigen, men har samtidigt uttryckt att hon mår bättre än någonsin som singel.

Trots att båda parter till synes verkar ha gått vidare med sina kärleksliv på varsitt håll dyker Phillipe Cohen upp lite då och då i familjens realityprogram, "Wahlgrens värld".

Bianca Ingrosso om Emilio Ingrossos kontakt med Phillipe Cohen

Phillipe Cohen kommer bland annat på tal i slutet av det sjätte avsnittet av "Wahlgrens värld", då en liten smygtitt på det nästkommande avsnittet visas. I smygtitten framgår det nämligen att Biancas pappa, Emilio Ingrosso, haft kontakt med sin dotters ex.

Det är Bianca Ingrosso själv som framför det faktum att hennes pappa hört av sig till Phillipe, och hon inleder samtalet med att berätta att hon själv nyligen pratat med sitt ex. Därefter droppar hon bomben att det hennes pappa skrivit till Phillipe inte var särskilt snällt:

– Föresten jag pratade med Phillipe igår. Pappa hade skrivit något jätteelakt till honom, säger Bianca sittandes i en bil tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren och sin manager, Vanessa Lindblad

Foto: Skärmdump/Wahlgrens värld/discovery+

Kan ha bett sin mamma sms sitt ex

Efter att Bianca förmedlat att Phillipe mottagit något "jätteelakt" från Emilio Ingrosso flikar Pernilla Wahlgren in och poängterar att det kan vara så att hon själv blivit ombedd att skicka ett sms till Phillipe:

– Du kan ha bett mig att göra det också, säger Pernilla, vilket skulle kunna tyda på att det är Bianca som ska ha uppmanat sin pappa att höra av sig till Cohen. 

Avsnittet sänds på Kanal 5 i mars samt går att streama på discovery+.