Avslöjandet om Phillipe Cohens nya dejt: "Inte alls lik..."

Phillipe Cohen kärleksliv verkar rulla på efter uppbrottet med Bianca Ingrosso. - Foto: STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Förra året valde Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen att gå skilda vägar. Efter uppbrottet har livet till synes gått vidare för de båda, så även dejtinglivet.

Phillipe Cohen blev Phillipe med hela svenska folket när han började synas tillsammans med Bianca Ingrosso runt 2014. Efter omkring åtta år tillsammans valde paret till slut att bryta upp och gå vidare med sina liv på varsitt håll.

Efter uppbrottet uttalade sig Bianca en hel del om hur hon känner kring sitt nya liv som singel:

– Jag har typ aldrig mått så här bra. Det är helt fucking otroligt, sa en märkbart lustfylld Bianca då.

I samma veva som Bianca gick ut med att hon och Phillipe gjort slut berättade hon att förhållande inte var särskilt bra och innehöll en hel del bråk:

– Jag hade det katastrof med Phillipe. Det var dagar av bråk, bråk, bråk.

Efter uppbrottet – Bianca och Phillipe i dejtingdjungeln

Så, hur går det egentligen på dejtingfronten för de olika parterna? Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hon börjat dejta igen samt att hon känner sig "pirrig" inför framtiden. 

I ett avsnitt av "Wahlgrens värld" berättade hon att hon nyligen varit på dejt med "den roligaste människan som finns i Stockholm".

Phillipe Cohen är däremot inte lika öppen med sitt privatliv som sitt ex. Däremot verkar han vara på dejtingstigen igen, detta enligt källor till podcasten "Nyheter24: Sanning och konsekvens". 

Phillipe Cohen ska nämligen nyligen ha setts på en bar tillsammans med en tjej.

– Vi kan säga att hon inte alls är lik Bianca, om vi säger så, poängterar Quetzala Mikko Blanco i avsnittet.

Phillipe Cohen driver idag två restauranger, en Youtube-kanal och ett Instagram-konto med uppemot 130 tusen följare. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Du kan lyssna på det nämnda avsnittet här.