Carolina Gynning rasar mot svenska modevarumärket: "Helt ärligt talat..."

Carolina Gynning rasar mot svenska modevarumärket: "Helt ärligt talat..."
Carolina Gynning riktar kritik mot H&M efter ett besök i varuhusets omklädningsrum. - Foto: Jonas Ekströmer/TT, Henrik Montgomery/TT
Dela på Pinterest
Efter ett besök i ett av H&M:s omklädningsrum uttrycker Carolina Gynning kritik mot modevaruhuset.

Carolina Gynning är just nu på en liten sportlovssemester tillsammans med sin familj i soliga Tulum i Mexico. Av Gynnings Instagram att döma spenderar hon sina dagar i bikini och solhatt, och ser ut att ha det riktigt härligt. Men vägen till den här sköna semester-viben har inte varit helt lätt för konstnären tillika trebarnsmamman Carolina Gynning, det uttrycker hon i ett avsnitt av podcasten "Gynning och Berg".

Carolina Gynnings rasar mot H&M

I avsnittet berättar Carolina Gynning att hon varit på jakt efter en ny bikini inför sin solsemester, vilket gjorde att hon tog sig till lite olika butiker för att hitta det rätta badplagget – något som skulle visa sig inte var helt lätt.

– Jag var precis inne i H&M:s omklädningsrum. Där har man fanimej celluliter i pannan också, utbrister en märkbart upprörd Gynning till sin poddkollega Carina Berg.

Berg håller med om att speglarna i omklädningsrummen inte är så fördelaktiga, och poängterar att hon tycker att speglarna och ljuset ovanför dem gör så att hennes kropp ser ut som "krusningar på Östersjön".

"Hur tänker de?"

Därefter fortsätter Carolina Gynning basunera ut sin ilska mot speglarna modevaruhuset har i sina omklädningsrum:

– Men varför gör H&M de här spotlightsen? Helt ärligt talat, hur tänker de? Vill de sälja kläder eller vill de bara förstöra alla kvinnors självförtroende?

Läs mer: Efter bilden – Carolina Gynning slår tillbaka mot ålderskommentarerna