Carolina Gynnings flirtiga tankar om Zara Larsson: "Riktigt sugen"

- Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice, STELLA Pictures/Göran Granlund
Dela på Pinterest
Zara Larsson framförde låten "Can't tame her" på QX-galan tidigare i februari – något Carolina Gynning verkar ha uppskattat.

De som följer Carolina Gynning är inte blyg för att säga vad hon tycker. En plattform där konstnären tillika tv-profilen uttrycker sina tankar och känslor är på sin egen Instagram där Gynnings följare får dagliga uppdateringar kring vad som sker i hennes händelserika liv.

Carolina Gynning ifrågasätts av följarna

Vissa uttalanden tas dock emot bättre än andra. Nyligen blev Gyninng ifrågasatt av sina följare, detta efter att hon delat ett inlägg där hon berättade om sin nya kosthållning – en hållning som innehöll en hel del förbud.

"Älsklingar guess what!!! Jag har blivit sockerfri!!! I 8 dagar har jag slutat med socker. Det är heeelt sjukt att jag klarar det. Bara nyttig mat, ingen gluten, laktos eller socker. Vi ses vecka 8 typ då är jag hård som en tegelsten, känner redan resultat heeelt sjukt! Nu kör vi!!! Så bra att sockerdetoxa!!!", skrev Carolina Gynning i inlägget. 

Många följare påpekade att hon borde "lägga av" och istället "njuta av livet". En del frågade också vad hon skulle förtära nu när hon förbjudit vissa livsmedel i sin kost. Du kan läsa mer om kritiken och följarnas ifrågasättande här.

Gynnings ord om Zara Larsson

Men det är som sagt inte bara på Instagram som Carolina Gynning huserar. Ett forum där hon mer eller mindre inte kan bli ifrågasatt av de som följer henne är i podcasten "Gynning och Berg", som hon har tillsammans med programledaren Carina Berg. I det senaste avsnittet delar hon med sig av sina åsikter kring artisten Zara Larsson, som hon av hennes ord att döma tycker är väldigt trevlig att vila ögonen på. 

"Riktigt sexig"

I podcastens senaste avsnitt diskuterar Carolina Gynning och Carina Berg plagget body, särskilt de som är högt skurna. Podduon kommer fram till att de själva inte vill bära en sådan, men poängterar då att en som verkligen kan göra det är Zara Larsson.

– Zara Larsson kan "pull it off", säger Carolina Gynning varpå poddkollegan Carina Berg kommenterar det faktum att Gynning verkligen uppskattar en av världsstjärnans senaste looks: 

– Du blev riktigt sugen på Zara Larsson på Gaygalan. 

Och Gynning, hon är snabb på att backa upp påståendet: 

– Jag tyckte hon var riktigt sexig. Hon rörde sig sexigt, säger Gynning avslutningsvis.

QX-galan, där Carolina Gynning och Carina Berg närvarade och Zara Larsson uppträdde, hölls på Cirkus i Stockholm den 6 februari i år.

Zara Larsson under QX-galan 2023. Foto: Henrik Montgomery/TT