Vännens intima avslöjande om Bianca Ingrosso: "På alla fyra..."

Vännens intima avslöjande om Bianca Ingrosso: "På alla fyra..."
Melina Criborn och Bianca Ingrosso är nära vänner. - Foto: STELLA Pictures, STELLA Pictures / Splash News
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso delar allt som oftast med sig av sitt privatliv på ett öppet och ärligt sätt. Nu har även hennes vän hoppat på det tåget och avslöjar mycket intima detaljer om Biancas sexliv.

Att Bianca Ingrosso är öppen och ärlig vet de flesta som följer henne genom allt från Youtube och Instagram till  realityprogrammet "Wahlgrens värld". Att Bianca bjuder på sig själv är alltså inget nytt, och något som till synes uppskattas av de som följer henne på de olika plattformarna. Men nu är det inte bara Bianca själv som avslöjar intima detaljer om hennes privatliv, utan också en av hennes närmsta vänner, Melina Criborn

Det är i ett avsnitt av podcasten "Inga beiga morsor" som Criborn går loss på information som hon nyligen fått av sin vän. Och det är inte vilken information som helst, utan mycket intim sådan. 

Melina Criborns intima avslöjande om Bianca Ingrosso

Melina berättar att hon nyligen träffade en manlig vän som berättade att han under en sexualakt stått på alla fyra och blivit "slickad i röven". Därefter kommer hon sömlöst in på ett samtal hon alldeles nyligen hade med sin vän Bianca Ingrosso: 

– Men då kommer Bibban över och då berättar hon att hon precis kommer från att hon har stått på alla fyra och blivit slickad, säger hon och poängterar att Bianca är okej med att detta delas offentligt:

– För alla er som lyssnar så har jag självklart frågat Bianca om jag får säga det här. 

Därefter diskuterar Melina Criborn med poddkollegan Ellinor Löfgren huruvida "att stå på alla fyra och bli slickad" är "en trend" eller ej.

"Sjuka i huvudet"

Därefter kommer Criborn med ytterligare ett sexavslöjande om Bianca, närmare bestämt att hon har det riktigt härligt på sexfronten som singel.

– Bianca hon lever ju sin dröm, tänkte jag säga. Hon är så sexuell. Hon ligger så mycket nu, berättar Melina vidare i avsnittet och uttrycker då att hon gärna hade velat att Bianca filmade hela sexakten så att hon skulle kunna få se det. 

– Ni är så fucking sjuka i huvudet, tillägger Ellinor Löfgren i avsnittet.