Kritik mot Bianca Ingrossos smyckesmärke – kunderna rasar

Kritik mot Bianca Ingrossos smyckesmärke – kunderna rasar
Smyckesmärket Ani Jewels får kritik. - Foto: STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Flera kunder som shoppat smycken från Bianca Ingrossos smyckesmärke Ani Jewels upplever att produkterna inte håller måttet. Detta trots att en ring kostar uppemot 1 000 kronor.

Under 2022 lanserade Bianca Ingrosso smyckesmärket Ani Jewels. Även Biancas bästa vän och kollega Lovisa Worge är inblandad i bolaget, som precis som Bianca publicerar en hel del innehåll om företaget på sociala medier.

På Instagram kommenteras smyckesmärket Ani i positiva ordalag, och de som kommenterar verkar uppskatta hur de olika smyckena ser ut. Men på Tiktok, där är tongångarna annorlunda.  

Kundernas kritik mot Ani Jewels

På Tiktok syns åsikter från flera kunder vars köp inte blivit som de tänkt sig. Det de flesta verkar ha gemensamt är att deras smycken tappat färgen väldigt snabbt. 

"950 kronor och färgen är borta efter 5 timmars användning", skriver en person på Tiktok som köpt en ring från Ani Jewels. 

I kommentarsfältet under videon syns åsikter från flera andra kunder som haft liknande upplevelser med sina köp från smyckesmärket: 

"Exakt samma på mina TVÅ som rostat" och "Mitt halsband blev likadant", lyder några av kommentarerna.

"Dollarstore"

Andra Tiktok-användare kontrar med att de hellre köper smycken från lågpriskedjan Dollar Store, som säljer smycken med liknande utseenden för ett mycket lägre pris.