Offentliga kängan till Bianca Ingrosso: "Byter assistent som andra byter skor"

Offentliga kängan till Bianca Ingrosso: "Byter assistent som andra byter skor"
Bianca Ingrosso får sig en känga av sin mamma Pernilla Wahlgren till följd av sina assistent-byten. - Foto: STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har haft ett flertal assistenter anställda hos sig genom åren, något hennes mamma kommenterar i ett avsnitt av "Wahlgrens värld".

Bianca Ingrosso har sedan hennes karriär tog fart haft olika personer anställda som assistenter. Den kanske mest kändaste av dem är Lovisa Worge, som idag arbetar som influencer och som affärspartner med Bianca i smyckesföretaget Ani Jewels. Du kan läsa mer om smyckesvarumärket och kritiken det fått här.

Bianca Ingrossos olika assistenter 

När Lovisa Worge slutade som Bianca Ingrossos assistent tog en tjej vid namn Julia Höjner över den rollen, men relationen blev till synes inte särskilt långvarig och Ingrosso har idag en ny assistent vid namn Emilie Feola

Julia Höjner arbetar idag med PR på modevarumärket Style in.

 

Emelie Feola är lillasyster till Lucas Feola, Bianca Ingrossos nära vän och kollega via det tidigare nämnda smyckesvarumärket Ani Jewels.

Pernilla Wahlgrens syrliga pik till Bianca Ingrosso

Förutom sin assistent har Bianca idag ett stort team omkring sig, något hennes mamma Pernilla Wahlgren kommenterar i ett avsnitt av "Wahlgrens värld".

I avsnittet berättar Pernilla att hon ska kontakta Bianca och hennes team i ett ärende som gäller en elräkning. I samma veva som Wahlgren tar upp telefonen för att ringa upp en av alla personer i teamet ger hon sin dotter lite av en syrlig pik för att att hon både har och har haft ett gäng så kallade "högra händer" genom åren:

– Hon byter ju assistent som andra byter skor, säger Pernilla Wahlgren i avsnittet. 


Avsnittet sänds på Kanal 5 torsdagen den 16 mars, samt går att streama på discovery+.