Fansens misstankar efter Jon Olssons och Janni Delérs besked: "Tillsammans igen..."

- Foto: Stella Pictures.
Dela på Pinterest
Nyligen meddelade ex-paret Jon Olsson och Janni Delér att de, efter många år utomlands, beslutat sig för att flytta tillbaka till Sverige. Beskedet har fått många följare att misstänka att influencer-paret är påväg att bli ett par igen.

Nyligen avslöjade influencern Janni Delér, i en vlogg, att hon och ex-maken Jon Olsson var mitt uppe i en flytt. Men när och var ex-paret och deras två barn, Leon och Leia, planerade att bosätta sig lät Delér vara osagt. 

Däremot berättade hon att anledningen till att de valt att flytta från Cypern, där de varit bosatta sedan en tid tillbaka, är för att de har känt sig ensamma i och med de förändringar som familjen gått igenom den senaste tiden. Jon och Janni gjorde sin skilsmässa offentlig under sommaren 2022. Detta efter att de varit tillsammans i elva år och gifta sedan 2018. 

Men under onsdagen kom ytterligare ett besked från Janni Delér och Jon Olsson, närmare bestämt var de bestämt sig för att flytta med sina två barn.

Janni Delér och Jon Olsson flyttar till Sverige

Det är genom ett gemensamt inlägg på Instagram som Delér och Olsson meddelar att de, efter många år utomlands, valt att flytta tillbaka till Sverige. 

"Tror inte att någon av oss någonsin såg det här komma, men ju längre tid vi varit föräldrar desto mer har vi insett att vi värdesätter det vi själva upplevde som barn, och att vara nära våra nära och kära.", skriver de i inlägget och tillägger:

"Lika mycket som vi älskar det varma klimatet och solen där vi har bott under större delen av våra liv, har vi saknat kontrasterna som de fyra årstiderna i Sverige erbjuder."

Fansens misstankar efter Jon och Jannis flyttbesked

I kommentarsfältet under inlägget syns många av familjens nära och kära som jublar över beskedet. Många av Delérs och Olssons fans uttrycker dock att de hoppas på och misstänker att flytten är ett tecken på att de är eller håller på att bli tillsammans igen. 

"Betyder det att ni bor tillsammans som man och fru?"

"Så konstigt med tanke på att ni båda är skilda. Varför inte gifta om sig?"

"Hoppas ni hittar tillbaka till varandra..."

"Ni behöver lösa allt och bli tillsammans igen"

"Antar att det betyder att ni är tillsammans igen.

Men dessa påståenden om att Janni Delér och Jon Olsson skulle, efter sin skilsmässa, bli eller vara tillsammans igen har ingen av dem valt att kommentera.