Bianca Ingrosso visar upp dyra skönhetsbehandlingen – så många tusenlappar kostar den

Bianca Ingrosso visar upp dyra skönhetsbehandlingen – så många tusenlappar kostar den
Bianca Ingrosso delar med sig av bilder och videos på när hon genomför olika LPG-behandlingar. - Foto: Youtube/Bianca Ingrosso, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso delar allt som oftast med sig av när hon får en så kallad LPG-behandling – en behandling som inte är till för alla plånböcker.

Bianca Ingrosso delar med sig av mycket av det som sker i hennes liv och vardag som influencer, entreprenör och programledare. Förutom vad som sker i Ingrossos arbetsliv får hennes följare även ta del av några av de skönhetsbehandlingar hon gör. Olika ingrepp och skönhetsoperationer som hon gör och gjort delar hon dock vanligtvis inte med sig av på sin Instagram, däremot har hon i andra sammanhang tidigare berättat att hon gjort en bröstoperation samt att hon genomfört olika ingrepp för att förändra sitt ansikte. Det har varit botox i pannan, fillers i läppar, kinder och under ögonen.

Bianca Ingrossos visar skönhetsbehandlingen

Men en behandling som ofta dyker upp på Bianca Ingrossos sociala medier är en så kallad LPG-behandling. På videos och bilder som Bianca lägger upp från den nämnda behandlingen har hon på sig en vit kroppsstrumpa, vilket krävs under behandlingen. 

På en nyligen publicerad Instagram Story skriver Bianca:

"En välbehövd LPG innan jag flyger till Paris idag"

Foto: Skärmdump/Instagram/@biancaingrosso

Bianca Ingrosso iklädd transparent kroppsstrumpa inför och efter en LPG-behandling har även dykt upp på hennes Youtube-kanal.

Foto: Youtube/Bianca Ingrosso

Vad kostar det att göra en LPG-behandling? 

LPG är en bindvävsmassage som sägs reducera celluliter och ska ge kroppen en "uppstramande effekt", samt minskar svullnader, slaggprodukter och överflödig vätska. 

En LPG-behandling som pågår i omkring 60 minuter kostar strax över tusenlappen. På många kliniker kan man även välja att betala för ett paket med flera behandlingstillfällen, vilket kan kosta omkring 20 000 kronor för 20 behandlingar.