Bianca Ingrossos ord till Amanda Schulman: "Så jävla..."

Amanda Schulman delade nyligen med sig av en nyhet som engagerade många, däribland Bianca Ingrosso. - Foto: Stella Pictures/Jari Kantola, Claudio Bresciani / TT
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har genom sitt skönhetsmärke Caia Cosmetics tagit Sveriges skönhetsbransch med storm. Nu gör branschkollegan Amanda Schulmans sminkmärke entré även på hudvårdsmarknaden, något Ingrosso är snabb med att kommentera.

Bianca Ingrosso är idag känd som både influencer och entreprenör. Hennes smink- och hudvårdsmärke Caia Cosmetics blev snabbt populärt och är idag ett bolag som omsätter över 300 miljoner kronor. 

Men Bianca är inte ensam om att vara både influencer och driva bolag inriktat på skönhet. Ytterligare en känd svensk kvinna vars sminkmärke går riktigt bra är Amanda Schulman, vars bolag All I Am Beauty omsatte 10 miljoner kronor sitt första verksamma år. 

Schulmans sminkmärke lanserar hudvård

Schulmans All I Am var till en början främst inriktat på sminkprodukter, men avslöjade nyligen att bolaget nu tar sig an även hudvård – en nyhet som branschkollegan Bianca Ingrosso var snabb med att kommentera.

Det är genom ett inlägg på Instagram som sminkmärket meddelar att de snart kommer lansera hudvårdsprodukter: 

"Efter två år av produktutveckling är vi otroligt glada över att äntligen berätta."

Läs mer: Amanda Schulman: Lägenheten, mamma, pappa och bröllopet med Alex Schulman

Bianca Ingrossos kommenterar Amanda Schulmans nyhet

I kommentarsfältet syns flera kända ansikten, däribland medgrundaren Amanda Schulman, som kommenterar en rad med hjärt-emojis. Även Hannah Widell, Amandas syster som även hon är inblandad i företaget, har kommenterat inlägget:

"Som jag har längtat", skriver Widell. 

Bland kommentarerna syns även Bianca Ingrosso, som även hon uttrycker sig positivt om nyheten:

"Så så så jävla rätt", kommenterar hon.