Inför premiären av "Bianca" – nu berättar hon om beslutet: "Det går inte"

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso talar ut om känslorna att se sig själv på tv. - Foto: TV4 och Claudio Bresciani/TT.
Dela på Pinterest
Bianca Ingrossos talkshow "Bianca" fortsätter. Men trots succén – ser inte huvudrollsinnehavaren på sina egna program. Nu berättar Bianca Ingrosso om anledningen bakom beslutet.

Succéprogrammet "Bianca" med Bianca Ingrosso i programledarrollen är tillbaka med en ny stjärnspäckad säsong. Redan i första avsnittet fick talkshowen besök av supermodellen Kelly Gale, jubileumsfirande Carola och Hollywoodskådespelaren Djimon Hounsou

Men att driva sin egen talkshow kommer med ris och ros – både från tittarna, experterna och inte minst en själv. Efter första säsongen fick Bianca Ingrosso ta emot en hel del kritik, trots dundersuccén. 

Bianca Ingrosso skämdes över kritiken

Säsong 1 av "Bianca" sågs av miljontals tittare och redan under den första säsongen bekräftade Ingrosso att talkshowen kommer tillbaka. Inför premiären av säsong 2 av "Bianca" talade programledaren ut om att hon skämdes över kritiken och att hon höll med om att hon var för energisk och stressad. 

Inför den andra säsongen har hon tagit åt sig av tittarnas åsikter och jobbat mycket på sig själv. 

Läs mer: Efter talkshow-kritiken – Bianca Ingrosso: "Skämdes jättemycket"

Panikartade känslor inför premiären

I mitten på mars hade säsong 2 av Bianca Ingrossos talkshow premiär och inför avsnittet avslöjade Bianca att hon inte själv ser på programmet. När multitalangen Ingrosso gästade TV4:s "Nyhetsmorgon", berättade hon att varken kan eller vill.  

– Jag kan inte se mig på tv, det går liksom inte, säger Bianca och fortsätter:

– Jag är ju så himla mycket och då kan jag få lite panik när jag ser. Men jag har aldrig sett ett "Wahlgrens värld"-avsitt på tv och jag tror att det är sunt att inte titta på sig själv. 

Hon förklarar vidare att det handlar mycket om att hon ofta går in mycket i sina egna känslor. 

"Bianca" i tv-tablån

Under hösten 2022 gick "Bianca" på fredagar och lördagar, men nu har programmet ändrat sändningstid. Bianca Ingrossos talkshow går numera på söndagar klockan 21:00 på Kanal 5.

Läs mer: Efter talkshow-beskedet – Bianca Ingrosso tas bort från rutan