Zara Larsson i ny frisyr – så har du aldrig sett henne tidigare

Zara Larsson.
Zara Larsson visar upp nya hårsvallet. - Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press och Claudio Bresciani/TT.
Dela på Pinterest
Zara Larsson har synts till både i blått och oranget hår. Nu har stjärnan fått en helt ny look och så här har du garanterat inte sett henne tidigare.

Artisten Zara Larsson slog igenom som 10-åring efter att ha fångat hela svenska folkets hjärtan med sin sångröst i Talang. Tävlingen vann hon, men efter det var det tyst från Zaras håll. Som 17-åring gjorde hon storslagen comeback med låten Uncover och sedan har framgångssagan fortsatt. 

Zara Larsson har förutom artistkarriären, även uppmärksammats för sina coola och nytänkande outfits. På konsertscenen och i offentliga sammanhang syns hon nämligen i allt från glittriga helkropps-dräkter till stora och färgglada pälsjackor. 

Kritiserade klädmissen

När årets upplaga av galan P3-Guld gick av stapeln dök Zara Larsson upp med en klänning som pryddes av bandet Burzums logotyp. Klädvalet kritiserades hårt då bandet i fråga består av den högerextreme dömde mördaren Varg Vikernes. 

”Oopsie, hade ingen aning. Tyckte mina kläder såg coola ut bara”, skrev artisten till Aftonbladet om klädmissen.

Kulturjournalisten Ika Johannesson, som skriver boken Bold eld död: En svensk metalhistoria, sa så här till SVT om Zara Larssons val att ha Burzumz logga på galaklänningen. 

– Alldeles oavsett Burzums inflytande på metalhistorien, så är det en tröja som de allra flesta väljer att inte ha på sig.

Läs mer: Zara Larsson om kritiserade klädmissen på P3-Guld: "Olyckligt"

Zara Larsson i ny frisyr

Något man däremot ofta ser Zara i – det är hennes blonda hår. Sedan genombrottet i Talang har hon rockat sin ljusa hårfärg i olika nyanser. Med undantag för tillfälliga färger som blått som hon bar 2018 och oranget som hon syntes i 2019-2020. På senare år är det det ljusa håret i medellång längd som hon allt som oftast bär. 

Men när modetidningen Vouge Scandinavias släppte sitt april/maj-nummer för 2023 är det en Zara Larsson som vi aldrig tidigare sätt som pryder omslaget. På de sagolika bilderna har nog nämligen ett meterlångt, nästan vitt, hårsvall i svaga vågor.