Carolina Gynnings besked – avslöjar nya karriärvalet

Carolina Gynnings besked – avslöjar nya karriärvalet
Carolina Gynning lanserar ett nytt bolag, närmare bestämt skönhetsmärket Gynning Beauty. - Foto: Stella Pictures/Robert Eklund, Henrik Montgomery/TT
Dela på Pinterest
Carolina Gynning, 44, har ett långt cv och ständigt många pågående projekt. Nu ger hon sig in i en ny bransch och blir ny kollega till influencers tillika entreprenörer som Bianca Ingrosso och Amanda Schulman.

Carolina Gynning har ständigt många bollar i luften och är verksam som både influencer, entreprenör, konstnär och poddprofil. Dessutom kan hon även lägga till skådespelare på sitt cv, då hon medverkat i flera filmer. Nu tar hon sig an i ännu en bransch, närmare bestämt skönhetsbranschen. 

Carolina Gynning startar skönhetsmärke

Det är i ett inlägg på Instagram som Carolina Gynning avslöjar en stor nyhet som hon berättar att hon valt att hålla hemlig en längre tid.

"Jag är besatt av make up och krämer och som entreprenör vill jag självklart att det ska ingå", skriver hon i inlägget.

Gynnings nya skönhetsmärke har fått namnet Gynning Beauty, och har sin lanseringsdag under torsdagen.

Kollegor med Bianca Ingrosso och Amanda Schulman

Carolina Gynning är inte ensam att som egenskap av influencer ha startat ett sminkvarumärke. Det kanske mest kända influencermärket är Bianca Ingrossos Caia Cosmetics, men även Amanda Schulmans All I am Beauty går som tåget. Andra influencerprofiler som driver bolag inriktade på skönhet är bland andra Ida Warg, som har Ida Warg Beauty, samt Marie Serneholt med sitt nystartade bolag MAÎSE Cosmetics.