Molly Hammar avslöjar nya kärlekslyckan – han är hennes nya pojkvän

Molly Hammar avslöjar nya kärlekslyckan – han är hennes nya pojkvän
När Molly Hammar gästar Carina Bergfeldt avslöjar hon hur hon gick tillväga för att få kontakt med den person som hon idag kan kalla sin pojkvän. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, Tim Aro/TT
Dela på Pinterest
När Molly Hammar gästar Carina Bergfeldt berättar hon hur hon fick kontakt med den person som idag är hennes pojkvän.

Molly Hammar har varit verksam som artist sedan hon var med i Idol 2011. Men trots sin hyllade röst blev karriären segstartad, något Hammar tidigare berättat om och då nämnt att hon "inte tjänade ett öre" och behövde skaffa sig ett annat jobb. Men nyligen fick Molly Hammars artistkarriär sig en riktig boost då hon var med i fjolårets säsong av Så mycket bättre.

I samband med sin medverkan i musikprogrammet hösten 2022 fick Molly Hammars karriär sig ett riktigt lyft och hon har sedan hösten synts på topplista efter topplista. Något annat som under den senaste tiden har blivit en riktig framgångshistoria är artistens kärleksliv, något hon delar med sig av när hon gästar fredagens avsnitt av Carina Bergfeldt

Molly Hammars flirtiga drag

I avsnittet berättar Molly Hammar att hon har en ny kärlek i sitt liv, och avslöjar då även hur hon gick tillväga för att få kontakt med den person som hon idag kallar för sin pojkvän. 

– Jag var på middag hos min bästa vän och såg en kille sitta i ett fönster, berättar hon och förklarar hur hon sedan började skrika på honom från där hon stod på gården och såg upp på honom.

"Är du singel", ska Molly Hammar ha ropat, och därefter fått napp.

– Sen slutade det med att han kom över på ett glas vin och så blev vi väl tillsammans, ungefär, berättar Molly Hammar i programmet.

Han är Molly Hammars nya pojkvän

Molly Hammars nya pojkvän har inte dykt upp särskilt mycket på artistens Instagram, men härom veckan fick hennes följare sig en liten glimt.

I bilden som Hammar publicerat på sin nya kärlek har hon även taggat en person vid namn Ludwig Bitterman.

Avsnittet av Carina Bergfeldt sänds på SVT fredagen den 17 mars klockan 21.00, och går att se på SVT Play från klockan 17.00.