Kritik efter nypremiären av Paradise Hotel: "Hemsk"

Kritik efter nypremiären av Paradise Hotel: "Hemsk"
Streamingtjänsten Pluto TV, där Paradise Hotel säsong 15 går att se, möts av kritik. - Foto: Jessica Gow/TT, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
I veckan hade Paradise Hotel säsong 15 premiär efter en paus på ett par år. Men att den nya säsongen släppts har inte bara resulterat i jubel, utan också av en hel del kritik.

Paradise Hotel lades ned – Paradise startade

I måndags var det premiär för den nygamla säsongen av Paradise Hotel. Säsongen är programmets 15:e och lades på is efter att den tidigare säsongen stoppats då en av deltagarna anklagades för sexuella övergrepp. Utredningen om sexuella övergrepp lades senare ned. 

I fjol startades en ny version av det skandalomsusade Paradise Hotel – men utan några större möjligheter till skandaler. Programmet, som numera bara heter Paradise, har ny programledare – Tone Sekelius – och nya regler. 

Paradise Hotel säsong 15 sänds på Pluto TV

I den nyligen släppta säsongen av Paradise Hotel är det Nicole Falciani som axlar rollen som programledare. Säsongen skulle visas 2021, men fick alltså istället sin premiär våren 2023. Dessutom visas den nu på en helt ny streamingtjänst vid namn Pluto TV – en app som nu möts av mycket kritik. 

Läs mer: Paradise hotel säsong 15 sänds 2023 – så heter deltagarna på Instagram

Kritik efter premiären av Paradise Hotel 2023 

Det är på det officiella Instagram-kontot för Pluto TV Sverige som kritiska kommentarer nu strömmar in. Det är nämligen flera tittare som har åsikter kring användarvänligheten på både streamingtjänstens app och hemsida.

"Tyvärr har ni en otroligt strulig app"

"Hittar inte säsongen på appen?"

"TV-appen fungerar ju inte? Eller är jag den enda som har problem med den?"

"Ni måste fixa er hemsida den e knas"

"Snälla fixa hemsidan den är hemsk"

"Kul att PH sänds men SNÄLLA fixa er hemsida den är jättekomplicerad"

"Grattis till att ha världens krångligaste app och dessutom inte har svensk undertext"


Under några av de kritiska kommentarerna har streamingtjänsten svarat och bett tittarna att höra av sig till dem i ett direktmeddelande för att framföra vad de har problem med när de ska titta i appen eller på hemsidan. Men på majoriteten av programmen syns inget svar från Pluto TV.