Därför känner du igen Anna Stomsi från Robinson 2023

Därför känner du igen Anna Stomsi i Robinson 2023
Anna Stomsi är en av deltagarna i Robinson 2023. Hon har även varit i ett annat tv-program. - Foto: Robert Jadenfelt/TV4, ROBINSON/TV4
Dela på Pinterest
Har du spanat in årets säsong av Robinson och fastnat lite extra på Anna Stomsi? Kanske känner du igen henne från ett annat tv-sammanhang. Läs mer här!

Robinson 2023 har dragit igång med buller och brak. Deltagarna är i full gång med både tävlingar och utröstningar, något du kan läsa mer om här

De 21 deltagare som startade håller helt enkelt sakta men säkert att bli färre och färre. Är du nyfiken på deltagarna som är med i årets säsong av RobinsonHär har vi listat samtliga deltagare som medverkar i Robinson 2023. 

Där har du sett Robinson-deltagarna tidigare

Känner du igen några av deltagarna sedan tidigare? Det är inte så konstigt. Flera av deltagarna har nämligen synts i offentliga sammanhan förut. 

Det handlar bland annat om Amanda Högvik, som har en koppling till influencern Bianca Ingrosso sedan långt tillbaka. Ytterligare en person som skulle kunna kännas igen av tittarna är Anna Stomsi

Anna Stomsi är medium – har varit med i tv förut

Hon har nämligen setts i rutan tidigare, närmare bestämt på TV3, Viafree och Viaplay. Programmet som Anna Stomsi deltog i heter Svenska medium, och sändes under 2018. 

Jobbar som medium

Robinson-aktuella Anna jobbade tidigare som modedesigner, men efter ett andligt uppvaknande bestämde hon sig för att byta bana:

– Jag var modedesigner, och fick vara med om något så märkligt som ett andligt uppvaknande. I alla fall så har det lätt farm till att jag idag arbetar som medium och kontaktar personer som inte längre lever i fysisk form, berättar Anna Stomsi i ett Robinson-avsnitt.