Väskorna som trendar 2023

Väskorna som trendar 2023
Väskorna som trendar 2023. - Foto: Aromateec / Kevin Laminto / Unsplash
Dela på Pinterest
Är du på jakt efter en ny väska och undrar vilka som trendar detta år? Då har du kommit rätt. Här finns en lång lista med väsktrender 2023.

Artikeln innehåller reklamlänkar. 

Nu har vi kommit en bra bit in på det nya året och snart är det sommar. Vad passar inte bättre då än att införskaffa sig en ny handväska? När vår- och sommarmodet börjar ta sig in i butikerna är det kanske inte nödvändigt att skaffa sig en helt ny garderob, men det skadar ju aldrig med en ny handväska. 

Handväskan är en accessoar som kan vara essentiell både till vardags och finare tillfällen, och att välja rätt är inte ett beslut som ska tas lättsamt. En handväska kan vara avgörande för en outfit, locka åt sig uppmärksamhet, vara praktisk, liten, stor... ja, en handväska kan vara i alla storlekar och former.

Planerar du på att införskaffa en ny till samlingen där hemma så kan du här se vilka handväskor som trendar år 2023!

Trendigaste handväskorna 2023

ATP Atelier handväska

Handväska i modellen Arezzo Vacchetta, i färgen hazelnut från ATP Atelier. Du hittar väskan här!


By Far handväska

Vi älskar den beiga jordnära färgen! Väska från By Far i modellen Amber Patent, i färgen beige. du hittar väskan här!


Stella McCartney väska

En bucketbag med chunky kedja, spana in väskan här!

ATP Atelier väska

Den perfekta vardagsväskan som rymmer allt och lite till. Väska från ATP Atelier i modellen Small Tote Bag certaldo. Du hittar väskan här!

By Far väska

En perfekt sommar och vår väska! Väska från By Far i modellen Miranda Croc Embossed och färgen beige. Spana in väskan här!


Denim

Något som kommit tillbaks inom hela modevärlden i år är denim. När tiderna är lite tuffare hänger modet med och går tillbaks till bascis. Denim kommer att synas mycket detta år och ge en mer avskalad, lite tuffare känsla och detta följer även med till handväskorna.

Supersize

Här tänker vi praktiskt. De stora väskorna är inne igen och är nu så pass stora att du får ner halva livet i dem. Ju större, desto bättre och det skapar en snygg kontrast till enklare outfits. Många designermärken har tagit åt sig denna trend och en av de populäraste väskorna har blivit Marc Jacobs' "The Tote Bag".

 Låt den stora väskan ta över och bli din "statement piece".

Top handle

En av årets hetaste trender är top handle väskorna. Inget skriker femininitet och klass som en snygg top handle väska i en kvinnas hand och ett märke som uppmärksammats speciellt för sina snygga varianter är Jacquemus och deras  väska i modellen "Chiquito".

Glitter och paljetter

Denna trend är för dig som älskar att stå ut med dina accessoarer! Paljetter och glitter är tillbaks för att stanna längre än bara för nyårsafton i år. Denna trend kan du både klä upp och ner, samt välja diskretare varianter eller en som sticker ut.

Forever pieces

Denna trend syftar på klassiska väskor som du kan ha för alltid, oftast svarta och medelstora i läder. Gör ett noggrant utvalt köp av din "forever"-väska som passar till allt och låt den pryda din axel i många år framöver. 

Minimalism

Marc Jacobs' "The Snapshot", Jacquemus' "Le Carina" och Zaras "Minimal flap shoulder bag" är bara några av de populäraste väskorna för denna trend som tar dig tillbaks till basics. 

Den minimalistiska looken har varit populär i många år och fortsätter att trenda även i år. Toppa din avskalade look med en enkel mini-väska som bara hänger med.

Läs mer: Spana in Vårmodet 2023