Mest läst

Vårmode dam: Här är vårens trendigaste kavajer

Vilken kavaj väljer du till våren?. Foto: NAKD, Gina Tricot
Dela på Pinterest
En av de stora vårtrenderna den här säsongen är kavajen. Stilren, snygg men framförallt enkel. Modette har listat de mest populära från Gina Tricot och NAKD.

Vi har tidigare skrivit om vårmodet 2021 där en av trenderna är kavajen. Det enkla och snygga plagget som funkar både till fest och vardags – ett säkert kort att ha i garderoben helt enkelt. I år ser vi även kavajen i alla olika former och färger. Spana in listan på de snyggaste kavajerna just nu och vart du kan klicka hem dem! 

Grön kavaj

Grönt är verkligen en av vårens färger. Och vad passar då inte bättre än en grön kavaj – som dessutom är oversized. Ett must have! Klicka hem den här för 699 kronor!

Rutig kavaj

Mönster i alla ära! Går att liva upp en tråkig outfit med en snygg rutig kavaj. Matcha till ett par jeans eller lika gärna svarta kostymbyxor. Här kan du få den för 749 kronor.

Cropped kavaj

Är du trött på det gamla vanliga är den här croppade kavajen riktigt snygg, speciellt med de långa ärmarna. Finns på NAKD för 499 kronor.

Rosa kavajklänning

Den här kavajklänningen med puffade axlar är bara så söt! Speciellt i den rosa pastellfärgen. Går att matcha till ett par snygga vita sneakers eller ett par klackar när det passar! NAKD har den här för 799 kronor.

Kavaj med resår

Vad som även syns denna vår är olika typer av former på kavajerna. En del har axelvaddar, öppen rygg eller är oversized. Den här snygga kavajen är en fin figursydd variant med resår. . Klicka hem för 649 kronor.

Skinnkavaj

En glansig skinnkavaj funkar till allt. Går att bara ha som en snygg jacka med en finare tröja under.
Klicka hem på Ginatricot för bara 500 kronor.

Linnekavaj

Hur fint och bekvämt att bära en linnekavaj under våren? Även på hemmakontoret blir det en snygg och bekväm outfit att bära till ett par lösare byxor. Och färgen är även den tacksam att matcha. Klicka hem här för 699 kronor. 

Kavaj med väst

Väst blev verkligen en trend 2020 som även den kommer fortsätta under 2021. Nu ser vi den även på kavajen med de spetsiga axlarna. En stilren kavaj med en lite annorlunda touch. Finns även i beige. Köp den här för 799 kronor.

Pastellgrön kavaj

Det är nästan ett måste att ha minst ett plagg i pastell i garderoben inför vår och sommar. Livar upp en tråkig outfit direkt. Passa på att klicka hem här för 799 innan den tar slut.

Cut out kavaj

En till trend under 2021 är cut outs. Angelica Blick har gjort en ursnygg kavaj med öppen rygg, i en fin brun färg som funkar året om. Klicka hem för 799 kronor.

Läs mer: 

Den vita klänningen är ett måste våren 2021 – så stylar du den!

Vårskor vi älskar - 19 par snygga sneakers att klicka hem nu