Vårmode dam: Här är vårens trendigaste kavajer

Vilken kavaj väljer du till våren? - Foto: NAKD, Gina Tricot
Dela på Pinterest
En av de stora vårtrenderna den här säsongen är kavajen. Stilren, snygg men framförallt enkel. Modette har listat de mest populära från Gina Tricot och NAKD.

Artikeln innehåller kommersiella länkar

Vi har tidigare skrivit om vårmodet 2021 där en av trenderna är kavajen. Det enkla och snygga plagget som funkar både till fest och vardags – ett säkert kort att ha i garderoben helt enkelt. I år ser vi även kavajen i alla olika former och färger. Spana in listan på de snyggaste kavajerna just nu och vart du kan klicka hem dem! 

Blå kavaj

Blå är verkligen en av vårens färger. Och vad passar då inte bättre än en ljusblå kavaj – som dessutom är oversized. Ett must have! Klicka hem den här för 799 kronor!

Croppad kavaj

Är du trött på det gamla vanliga är den här croppade kavajen riktigt snygg, speciellt med de långa ärmarna. Finns på NAKD för 699 kronor.

Dubbelknäppt kavaj

En dubbelknäppt kavaj är ett måste i varje garderob. Denna från COS är allt man kan önska sig till ett överkomligt pris. En bra invetsering att plocka fram år efter år. Du hittar den här!

Linnekavaj

Hur fint och bekvämt att bära en linnekavaj under våren? Snyggt på kontoret och bekväm outfit att bära till ett par lösare byxor. Och färgen är även den tacksam att matcha. Klicka hem den här!

Svart kavaj i tweed

Tweed har verkligen blivit en långvarig trend och återfinns i många plagg, blazers, toppar, byxor och kjolar. En stilren kavaj med en lite annorlunda touch. Finns även i vitt. Köp den här från NA-KD.

Skinnkavaj

En trend som håller sig kvar är skinn blazern som snyggt matchas ihop med ett par kostymbyxor och klackar för en festligare look. Du hittar en från NA-KD här!

Läs mer: 

Trenchcoats för dam – 9 snygga och prisvärda trenchcoats

Handväskor – 9 snygga och prisvärda handväskor under 2000 kronor

Säsongens trendigaste kappor – 8 stilsäkra köp

Skinnjacka för dam – 6 snygg skinnjackor att bära i höst

Jobbväskor för dam – 13 snygga och rymliga jobbväskor

Loafers dam – höstens 7 snyggaste loafers