Selena Gomez bryter tystnaden – försvarar Hailey Bieber

Selena Gomez slår tillbaka mot hatet som Hailey Bieber fått. - Foto: Andy Kropa/Invision/AP och Jordan Strauss/Invision/AP.
Dela på Pinterest
Efter det påstådda dramat mellan Selena Gomez och Hailey Bieber sätter Selena ner foten.

Artisten, skådespelaren och Rare Beauty-grundaren Selena Gomez har varit i ropet under de senaste månaderna. Efter ett uppmärksammat drama mellan henne och Hailey Bieber väljer hon nu att säga ifrån. 

Läs mer: Selena Gomez störst på Instagram – efter dramat med Hailey Bieber.

Selena Gomez och Hailey Bieber – detta har hänt

Selena Gomez och Justin Bieber hade ett av- och på-förhållande i åtta år innan de valde att gick skilda vägar. Några månader efter uppbrottet gifte sig Justin med Hailey Bieber, tidigare Baldwin, något som väckte ramaskri bland Gomez fans som menade på att Hailey "stal" Justin från Selena. 

Därefter har det florerat diverse bilder och videos på Hailey Bieber som fansen menar är elaka pikar mot Selena Gomez. Hailey har dementerat de olika ryktena. 

"Jag kommenterar aldrig sådana här typer av saker, men vi hade en tjejkväll och använde ett slumpmässigt Tiktok-ljud bara för skojs skull. Det är inte riktat mot någon", skrev hon under en video på Tiktok. 

"Det är okej! Jag låter inte sådana här saker påverka mig. Var snäll mot alla", svarade Gomez. 

Läs mer: Dramat mellan Selena Gomez och Hailey Bieber – här är allt vi vet

Hailey kontaktar Selena efter hatstormen

Men nu säger Selena Gomez ifrån. Hon berättar i en händelsen på Instagram att Hailey Bieber har kontaktat henne gällande den senaste hatstormen som Hailey fått utstå. 

"Hailey Bieber hörde av sig till mig och har berättat att hon fått utstå dödshot och sådan hatisk negativitet. Det här är inget jag står bakom. Ingen borde på uppleva hat eller mobbning. Jag har alltid förespråkat vänlighet och vill väldigt gärna att allt det här tar slut", skrev Selena Gomez. 

Läs mer: Brooklyn Beckhams ord till Selena Gomez – efter uppmärksammade dramat

Några timmar efter att Selena postat inlägget i sin händelse på Instagram, väljer även Hailey Bieber att tala ut. I en händelse på Instagram tackar hon Gomez och berättar hon om hur de senaste veckorna har påverkat henne.