Dramat mellan Selena Gomez och Hailey Bieber – här är allt vi vet

Selena Gomez och Hailey Bieber.
Här är allt vi vet om dramat mellan Selena Gomez och Hailey Bieber. - Foto: Jordan Strauss/Invision/AP och Evan Agostini/Invision/AP.
Dela på Pinterest
Det har varit starka känslor mellan stjärnorna Selena Gomez och Hailey Biebers fans efter att Hailey blev tillsammans med Selenas ex Justin Bieber. Nu har ett nytt påstått bråk blossat upp på sociala medier.

Selena Gomez och Justin Bieber var en gång ett av Hollywoods mest uppmärksammade par. Deras av och på relation varade i åtta år innan paret gjorde slut för gott 2018. 

Kort efter uppbrottet, friade Justin till modellen Hailey Bieber, då Baldwin, något som väckte starka känslor hos Selenas fans. De menade på att Hailey "stal" Justin från Selena och att makarna blev tillsammans innan det tog slut mellan Justin och Selena.

Selena Gomez försvarar Hailey Bieber

Efter att Hailey Bieber berättat att sociala medier är en plats där människor skapar draman mellan kvinnor. Kort därefter  gick Selena Gomez ut i en livesändning, där hon, utan att nämna Hailey namn, menade på att det var orättvist hur vissa personer blir bemötta. 

– Jag står inte för att kvinnor klankar ner på kvinnor och det är inte något som jag aldrig kommer stå bakom. Det spelar ingen roll hur situationen ser ut, om ni är mina fans, var inte oförskämda mot någon, snälla, sa Gomez i videon. 

Hailey Bieber om relationen till Selena Gomez

Efter flera år av otrohetsrykten, talade Hailey Bieber ut i ett uppmärksammat avsnitt av podcasten "Call her Daddy" med Alex Cooper, där hon berättade om nätmobbningen som hon utsattes för under första året med maken Justin Bieber. 

– "Du stal honom", det kommer från att de önskar att han blev tillsammans med någon annan och det är okej, men så blev inte fallet, säger hon i podcasten.

Hon pratade även om att hon respekterade Justin och Selenas långa historia tillsammans och är noga med att poängtera att hon aldrig varit i någon romantisk relation med honom när han varit i ett förhållande med någon annan.

– De var inte i ett förhållande när vi började träffas. Det är inte min stil att förstöra någon annans relation, jag skulle aldrig göra det.

Senare under hösten 2022 publicerades en uppmärksammad bild på Selena Gomez och Hailey Bieber. 

Läs mer: Selena Gomez störst på Instagram – efter dramat med Hailey Bieber

Borttagna videon från Tiktok

I januari 2023 hånades Selena Gomez för sin kropp, efter att en nytagen bikinibild spridits. Kort därefter publicerade Hailey Bieber en video på Tiktok, där hon tillsammans med Kendall Jenner och Justine Skye mimade "Jag säger inte att hon förtjänade det, men guds tajming är alltid rätt". 

Följarna trodde att det var riktat mot Selena Gomez. Något som Hailey dementerade.

"Jag kommenterar aldrig sådana här typer av saker, men vi hade en tjejkväll och använde ett slumpmässigt Tiktok-ljud bara för skojs skull. Det är inte riktat mot någon", skrev hon. 

Selena Gomez kommenterade sedan: 

"Det är okej! Jag låter inte sådana här saker påverka mig. Var snäll mot alla". 

Videon togs senare bort från Tiktok av Hailey. 

Därför tror följarna att Kylie Jenner är inblandad

Några månader efter Hailey och Selenas uttalanden tycks bråket komma upp till ytan igen. Det hela började med att Selena publicerade en video där hon berättade att hennes "browlift" gått snett. Kort därefter ska Kylie Jenner ha publicerat en händelse på Instagram där hon skrev "det där var ett misstag?", följt av en "facetime"-bild på henne och Hailey Biebers ögonbryn, något som Hailey delade på sin Instagram. 

Efter att en användare på Tiktok uppmärksammat händelsen, valde Kylie att kommentera påstådda hånet. 

"Det här är överdrivet. Det är inget hån mot Selena och jag såg inte ens hennes inlägg om ögonbryn. Ni gör någonting, av ingenting. Det här är dumt", skrev hon. 

Selena Gomez gjorde senare att göra Kylie sällskap i kommentarsfältet. 

"Det här är onödigt. Jag är ett fan av Kylie", skrev Selena under Jenners kommentar.