Maja Nilsson Lindelöf visar upp familjens totalrenoverade hus – se lyxvillan

Maja Nilsson Lindelöf visar upp familjens totalrenoverade hus – se lyxvillan
Maja och Victor Nilsson Lindelöf äger ett hus i Västerås som de renoverat till ett riktigt drömhus. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Maja och Victor Nilsson Lindelöf är uppvuxna i Västerås – en stad där de nyligen köpte ett hus som de renoverat till en riktig drömvilla. Läs och se mer här!

Maja Nilsson Lindelöf har boenden i Stockholm, Västerås och i Manchester

Influencern och modeentreprenören Maja Nilsson Lindelöf är den omåttligt populära influencern boende i Manchester med sin familj, bestående av Victor Nilsson Lindelöf samt parets två barn: Ted-Louie och Frances. Förutom huset i Manchester, där de bor till följd av Victors jobb som fotbollsspelare i Manchester United, har familjen en lägenhet i Stockholm samt ett nyrenoverat hus i parets uppväxtstad Västerås. 

Maja och Victor Nilsson Lindelöfs hus i Västerås

Huset i Västerås har nyligen renoverats, något Majas följare fått följa med på genom både Youtube och Instagram. Huset, som tidigare var målat i gult, har efter renoveringen fått en vit kulör med mörkröda knutar. På tomten finns även en pool, ett poolhus och en trädgård fylld med odlingsmöjligheter. Barnrummen är stilfullt inredda med vackra tapeter. Köket går i ljusgrönt, vitt och guld. 

"Det är ett gammalt hus från 1910. Vita knutar, en stor trädgård och två öppna spisar. Ett Barnen i Bullerbyn hus. Vi har vetat om att om vi inte skulle bygga vårt egna hus så skulle vi köpa ett gammalt. Ett hus med själ.", skrev Maja Nilsson Lindelöf på sin blogg i september 2020 och berättade då att de skulle "renovera varenda rum och vrå" för att göra huset till deras. 

Sagt och gjort, huset har renoverats och Maja har dokumenterat det. Spana in det nedan!

Läs mer: Sanna Guidetti visar upp huset i Nacka