Allt om influencern och Tv-aktuella Alexandra Nilsson

Allt om Alexandra Nilsson. - Foto: @alexandranilsson på Instagram
Dela på Pinterest
Här hittar du allt du vill veta om en av Sveriges största influencers Alexandra Nilsson!

Alexandra Nilsson är en av Sveriges största influencers just nu och det är något hon varit sedan många år tillbaks. Hon har alltid varit öppen om sitt liv och är idag en viktig röst på framförallt Instagram och Youtube, där hon är noga med att visa det "verkliga" livet som influencer.

Alexandra är även aktuell i Tv-programmet "Hela kändis-Sverige bakar" där hon tillsammans med influencer-kollegan Nicole Falciani tävlar varje vecka i bakning mot andra svenska kändisar.

Vill du veta mer om Alexandra Nilsson? Då har du kommit rätt! Här hittar du allt du vill veta om influencern, youtubern och tidigare bloggaren.

Hur gammal är Alexandra Nilsson?

Alexandra Nilsson föddes 18 april 1991, vilket gör att hon i skrivande stund är 31 år gammal. 

Var kommer Alexandra ifrån och vart bor hon?

Alexandra är född i Stockholm och växte upp i förorten Sköndal tillsammans med sin mamma och två yngre syskon. Hennes familj har polskt ursprung och har än idag släkt kvar i Polen. 

Idag bor Alexandra i en lägenhet i Nacka, precis utanför Stockholm.

Vad hände med "Kissie"?

När Alexandra var 16 år gammal startade hon en blogg som hon döpte till "Kissie". Redan två år senare klättrade hon om Isabella Löwengrip (fd. Blondinbella) på topplistan och blev en av Sveriges största bloggar med över en halv miljon läsare i veckan.

På bloggen skrev Alexandra om sitt liv som innehöll fest, smink, mode och vänner. Men att vara ung i bloggvärlden tillförde mycket drama och "skandaler". Hon var hatad av många och älskad av många, och hon fick utstå mycket tidigt i sin karriär.

Efter cirka 15 år av att blogga valde Alexandra att sluta och idag har hon tagit avstånd från namnet Kissie. Numera är hon känd som Alexandra Nilsson och håller på med Instagram och Youtube där hon visar upp sitt liv i en avskalad miljö och visar hur det ser ut bakom allt glitter och glamour i influencer-världen.

Hon tar även upp viktiga ämnen som hon brinner för, bland annat kvinnors rätt i samhället och är en uppskattad röst bland många kvinnor i Sverige.

Har Alexandra Nilsson ett förhållande?

År 2017 träffade Alexandra sin pojkvän Andreas Hellmers via dejtingappen Tinder. Idag bor de tillsammans i Nacka med sina hundar och år 2022 friade han under en resa på Maldiverna. 

Vad heter Alexandra Nilsson på sociala medier?

Gör som många andra och följ Alexandra på hennes sociala medier! På både Instagram och Youtube hittar du henne under namnet @AlexandraNilsson.