Alexandra Nilssons ärliga ord om Hela kändis-Sverige bakar: "Allt ni ser på tv..."

- Foto: Stella Pictures och Gabriel Liljevall/TV4.
Dela på Pinterest
Alexandra Nilsson är en av deltagarna i "Hela kändis-Sverige bakar" 2023. Nu avslöjar hon hur det egentligen var på inspelningen av programmet.

Influencern Alexandra Nilsson har avverkat många år i rampljuset. Redan 2007 startade hon sin blogg och var under en tid Sveriges största blogg. 2020 lades bloggen ned och Nilsson syns numera istället flitigt på sina sociala medier. 

Alexandra Nilsson har hunnit delta i en del tv-program, bland annat "Fångarna på fortet" och "Sveriges värsta kändisbilförare". Nu gör hon comeback i tv-rutan, den här gången i ett bakprogram. 

Alexandra i "Hela kändis-Sverige bakar"

Alexandra ska tillsammans med elva andra svenska kändisar tävla i "Hela kändis-Sverige bakar". I par med influecern Nicole Falciani ska hon testa sina bakkunskaper och försöka imponera på den meriterade juryn bestående av Johan Sörberg och Elisabeth Johansson

Läs mer: Alla deltagare i "Hela kändis-Sverige bakar"

Avslöjar detaljen om inspelningen

I "Hela kändis-Sverige bakar" ska svenska kändispar tävla i bakning under tidspress. Det paret som presterat sämst i tävlingen, tvingas lämna programmet. Nu berättar årets deltagare Alexandra Nilsson med ärliga ord om hur det gick till på inspelningen av programmet. 

"Allt ni ser på tv är på riktigt, stressen, tiden som räknas ner osv", skriver hon och fortsätter: 

"Utöver inspelningar så var det smink varje morgon vid 7-tiden, vi åt frukost, lunch och middag tillsammans. Produktionen såg till att vi hade snacks mellan tagningarna. Vi blev behandlade som kungar". 

Foto: Instagram.