Bianca Ingrossos ord efter gravidavslöjandet – ska bli faster

Bianca Ingrossos ord efter gravidavslöjandet – ska bli faster
Oliver Ingrosso väntar sitt första barn med sin flickvän Zoe Fay Brown. - Foto: Stella Pictures, Stella Pictures/Splash News
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso väntar sitt första barn med sin flickvän Zoe Fay Brown. Nu uttalar sig Bianca Ingrosso om familjens besked. Läs mer här!

Oliver Ingrosso väntar barn med sin flickvän Zoe Fay Brown

Oliver Ingrosso, 33, meddelade nyligen att han och flickvännen Zoe Fay Brown, 29, väntar barn. Det berättade han i podcasten Inga beiga morsor, som drivs av Melina Criborn och Ellinor Löfgren

– Jag tror att jag är relativt lugn. Jag tror inte att det har slagit in ordentligt än, säger han i avsnittet och förklarar att han är jätteglad över att han ska bli pappa. 

Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe har varit tillsammans sedan en tid tillbaka och bor ihop idag, berättar han i avsnittet. 

Läs mer: Oliver Ingrosso ska bli pappa – väntar barn med flickvännen Zoe

Bianca Ingrossos ord om att bli faster

Han berättar även om det faktum att det spekulerats kring att han skulle vara pappa till influencern Filippa Toremos barn. Men så är inte fallet, berättar han i podcasten. Även Olivers syster, Bianca Ingrosso, gick ut och dementerade ryktet alldeles nyligen, något Modette uppmärksammade då

Detta rykte skapades, enligt Oliver själv, till följd av att Bianca publicerade ett inlägg på sin "nära vänner" på Instagram Story, det vill säga enbart synligt för ett fåtal av hennes följare, där hon berättade att hon ska bli faster. 

"Världens största hemlis"

Efter att avsnittet av Inga beiga morsor släpptes under torsdagen publicerade Bianca Ingrosso en ny Instagram Story om den stora bebisnyheten – men den här gången synligt för hela följarskaran. 

"Min fina, underbara, genuina, ödmjuka, kloka och snälla storebror. Han som är så trygg, varm och kärleksfull. Han som går sin egna väg och inspirerar på så många sätt.", skriver hon och tillägger avslutningsvis: 

"Och lyssnar ni får ni höra världens bästa hemlis."

Foto: Instsagram/@biancaingrosso