Filip Lamprecht svarar på frågan många undrar: Jag är...

Filip Lamprecht svar på frågan många undrar över: Jag är...
Filip Lamprecht svarar på en fråga som många verkar undra, nämligen hur lång han är. Av bilder att döma verkar han åtminstone vara längre än sitt ex, Peg Parnevik. - Foto: Stella Pictures, Stella Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
26-åriga Filip Lamprecht är ständigt i ropet och intresset för Lill-Babs barnbarn är stort. Nu svarar han på en fråga som många till synes verkar undra över...

Filip Lamprecht har den senaste tiden inte bara gjort succé på dansgolvet i Let's dance – där han tävlade och vann 2021 – utan också på sociala medier där han har omkring 80 tusen följare. Av antalet kommentarer och gillamarkeringar på Filips sociala kanaler att döma är dessa tusentals följare mycket engagerade i det 26-åringen publicerar.

Filip Lamprecht var tidigare tillsammans med Peg Parnevik

Filip Lamprecht verkar minst sagt vara omtyckt och intresset för honom är stort, inte minst på grund av det faktum att han tidigare var i en relation med artisten Peg Parnevik. Relationen mellan Filip och Peg tog slut under den nämnda Let's dance-säsongen, men kom nyligen på tal igen efter att Peg gästade podcasten Brottarbröder där hon fick frågor om uppbrottet mellan henne och Filip. 

Gjorde slut via sms

Under samtalet i podcasten kom det då fram att Filip Lamprecht gjorde slut med henne via sms, något hon själv i avsnittet beskriver som "helt galet" och gjorde så att hela hennes "världsbild förändrades". Du kan läsa mer om det här. 

Men förutom Filip Lamprechts tidigare relation finns det en annan fråga som många verkar vara nyfikna på, nämligen hur lång han är.

Filip Lamprecht: Längd

Denna fråga tog han nyligen sig tid att svara på i kommentarsfältet till en av sina Tiktok-videos. På frågan om hur lång han är svarade han:

"186 senast jag kollade!"

Så nu vet alla nyfikna exakt hur lång Filip Lamprecht är (186 cm). Åtminstone var had det senast han kollade... Filip Lamprecht är 186 cm lång. Foto: Jari Kantola/Stella Pictures.


Här kan du läsa mer om Filip Lamprecht.